jokervinnerhistorie

3 millioner til Joker-kandidaten: - Full jubel i stua

En mann fra Lillestrøm i Viken ble trukket ut som Joker-kandidat lørdag 26. februar. Lite visste han at kvelden skulle føre til over 3 millioner kroner i Joker-premie. 

JUBEL: Joker-kandidaten hadde all grunn til å slippe jubelen løs lørdag kveld.
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:26. februar 2022Endret:3. januar 2023

Mannen fra Lillestrøm hadde hatt en travel dag med idrettsarrangementer sammen med sønnen, men var kommet hjem og slappet av med en film da telefonen plutselig ringte. Mannen ble naturligvis overrasket når det var Norsk Tipping på tråden, som ville fortelle at han var kveldens Joker kandidat og allerede var sikret 600 000 kroner i inngangspremie.

- Oi! Det var jo en veldig hyggelig overraskelse, sier mannen da han får beskjeden. 

Vi forteller videre at på toppen av premiestigen ligger 3 001 000 kroner og venter, skulle han ha maksimal uttelling på flaksen denne kvelden. 

- Det høres veldig bra ut. Jeg har ingen planer på hva jeg kan bruke eventuell stor gevinst på for øyeblikket, men jeg trenger å reparere bilen sier han før trekningen går i gang.

Les mer: Her er vår nye id-løsning - slik påvirker det deg som kunde

Klatret til topps

Mannen ble ikke med på trekningen selv, så maskinen Embla fikk jobben med å ta opp ned-valgene for kandidaten. Tallene mannen fikk utdelt var som følger: 

 2 - 8 - 3 - 0 - 9

Embla møtte ingen motstand og traff på samtlige tall. Mannen havnet derfor på topp i premiestigen, og sikret seg nøyaktig 3 001 000 Joker-kroner i premie. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Etter trekningen

Når vi ringer mannen etter trekningen er det god stemning. 

- Takk, det var veldig artig! Sier mannen først. 

Etter at vi snakket med mannen første gang, hadde han fortalt om Telefonen fra Hamar til resten av familien. Alle sammen var derfor samlet foran TV-en da Lotto, og Joker-trekningen gikk i gang. 

- Jeg får vel innrømme at det ble full jubel i stua, ler mannen da han forteller om vinnerøyeblikket. 

Han hadde ikke rukket å gjøre seg noen flere tanker omkring hva premien skulle gå til, men tok det hele med fatning. 

- Jeg bruker å reparere bilen selv, men jeg tror kanskje jeg skal sette det vekk denne gang. Det er virkelig ikke hver dag man opplever noe sånt. Nå får vi kose oss litt i kveld, og la det synke inn, sier lillestrømlingen avslutningsvis. 

Vi gratulerer!

Joker på onsdag

Joker har trekning to ganger hver uke. Neste trekning er onsdag 2. mars i forbindelse med Vikinglotto. Da er det atter en ny spiller som garantert blir Joker-kandidat. På toppen av premiestigen vil det ligge ca. 1,2 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler