jokervinnerhistorie

Dan (25) vant 434 000 kroner i Joker

Dan Rise (25) fra Tromsø ble onsdagens heldigste Joker-spiller. Han ble nemlig trukket ut som kveldens Joker-kandidat og innkasserte en premie på 434 000 kroner.

Tromsøværing: Kveldens Joker-kandidat var en 25 år gammel mann fra Tromsø.Adobe stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:25. oktober 2022Endret:3. januar 2023

Blant onsdagens over 20 000 Joker-vinnere var det Dan Rise fra Tromsø i Troms og Finnmark som trakk det lengste strået. Han ble nemlig trukket ut som kveldens Joker-kandidat og hadde med det allerede sikret seg en inngangspremie på 197 000 kroner. 

– Oi, såpass, småler Rise når Norsk Tipping ringer for å gratulere han som kveldens Joker-kandidat.

Rise forteller at han egentlig ikke er en fast Joker-spiller, men at han denne gangen bestemte seg for å levere en Joker-kupong.

– Jeg har akkurat solgt en leilighet, så dette ble nesten litt mye på en og samme gang, humrer Rise.

Med mange tanker i hodet og mye annet å tenke på, bestemte Rise seg for å overlate de logiske valgene til Embla. Han forsikret likevel om at han skulle få med seg trekningen på tv.

Mer enn doblet premien

Det ble dermed Embla sin jobb å ta de logiske valgene for Rise onsdag kveld. Tallrekke det skulle spilles på, fra høyre til venstre, så slik ut:

9 - 4 - 9 - 8 - 8

En bom og fire treff førte ikke til toppremie onsdag. Rise kunne likevel glede seg over at premien ble mer enn doblet og at nøyaktig 434 000 kroner er på vei til hans konto.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Strålende fornøyd

– Jeg så på trekningen. Det ble bra det der, sier Rise når Telefonen fra Hamar ringer opp igjen etter endt trekning.

Til tross for at det ikke ble noen toppremie på Rise er han strålende fornøyd. 

– Det er mye penger 434 000 kroner også, så jeg skal ikke klage, sier han.

Planen for pengene har Rise klar.

– Planen er å reise litt i jula og nå har jeg jo mer penger til den turen. Så da blir det nok en enda finere tur enn det som først var planlagt, forteller Rise glad.

I tillegg til å bli trukket ut som Joker-kandidat denne onsdagskvelden hadde Rise tidligere på dagen solgt leiligheten sin.

– Jeg har solgt leiligheten min i dag og skal flytte sørover. Det er jo alltid kjekt med noen ekstra kroner når man skal flytte, så pengene kommer godt med, avslutter han.

Kupongen kjøpte Rise på mobil.

Vi gratulerer!

Flere Joker-premier

Det er ikke bare Rise som sikret seg en gjev premie onsdag kveld. Over 20 000 store og små premier ble delt ut denne onsdagen til heldige vinnere. Blant disse var det tre spillere som hadde 5 rette og sikret seg hele 82 255 kroner hver.

LES MER: Lørdag kan du bli Lotto-millionær på alderen din

Nye Joker-sjanser lørdag

Allerede kommende lørdag er det nye sjanser for å vinne stort i Joker. Siden kveldens vinner ikke nådde helt opp, vil vi få en overføring på 553 000 kroner til lørdagens Joker-trekning. Potten vil da ligge på ca. 2,5 millioner kroner. 

Lykke til!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler