jokervinnerhistoriefremside

Millionpremie til Joker-kandidaten: – Det er helt surrealistisk

En mann fra Senja ble onsdag trukket ut som kveldens Joker-kandidat. Helt til topps gikk det ikke, men mannen vant fin-fine 1,6 millioner kroner.

MILLIONPREMIE: Senja-mannen sikret seg millionpremie som Joker-kandidat onsdag kveld.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenForfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:27. mars 2024Endret:31. mars 2024

Blant onsdagens over 25 000 Joker-vinnere var det en mann fra Senja i Troms som trakk det lengste strået. Han ble nemlig trukket ut som kveldens Joker-kandidat.

Senjaværingen var dermed sikret en inngangspremie på 772 000 kroner. Øverst på premiestigen lå 3 859 000 kroner.

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vi fikk ikke tak i mannen på telefon før tv-trekningen. Senjaværingen var derfor ikke klar over verken inngangspremien sin eller at han var kveldens Joker-kandidat.

Dermed ble det opp til datamaskinen Embla til å ta de logiske opp/ned-valgene for Joker-kandidaten onsdag kveld.

Sikret millionpremie

Joker-kandidatens tallrekke så slik ut (leses fra høyre til venstre):

4 - 3 - 7 - 2 - 0

Det startet bra med treff på de to første tallene, før det ble en lei bom på det tredje. Treff på de to siste tallene sørget likevel for millionpremie. Den ferske Joker-millionæren kan dermed glede seg over at 1 698 000 kroner er på vei til mannens konto.

– Jeg så dere hadde ringt, men fikk ikke tatt telefonen, sier mannen, som ante hva som var i gjære.

Da han så Joker-trekningen på tv, ble han enda mer sikker på at det var han som var Joker-kandidaten.

– Jeg gikk inn på appen etter trekningen, og der så jeg at jeg hadde vunnet. Men jeg ble ikke helt sikker før du ringte nå. Dette var kjempemoro. Det er helt surrealistisk, sier mannen, som var på hytta på påskeferie.

– Påsken kunne ikke ha startet bedre, humrer mannen.

Han kjøpte kupongen på mobilen.

HUSK OGSÅ: Lørdag er det Supertrekning med ca. 44 ekstra Lotto-millionærer

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Mer enn 25 000 Joker-premier

Det er ikke bare Joker-kandidaten som sikret seg en gjev premie onsdag kveld. Over 25 000 store og små premier ble delt ut denne marskvelden til heldige vinnere. Blant disse var det åtte heldige spillere som hadde 5 rette og sikret seg 38 725 kroner hver i andrepremie.

Joker
27. mars 2024
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Her finner du trekningsresultatene for Joker

Nye Joker-sjanser lørdag

Allerede kommende lørdag er det nye sjanser for å vinne stort i Joker, da i forbindelse med Lotto. Siden kveldens Joker-kandidat ikke gikk helt til topps, overføres drøyt 2,1 millioner kroner til lørdagens trekning. Potten vil da ligge på ca. 4,1 millioner kroner

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler