jokervinnerhistorie

Joker: 33-åring feiret 2,2 mill. med naboer

Jokerhatten dukket opp på andre tall for Joker-kandidaten - nå blir det fortgang i oppussingen av huset og feiring med gode naboer.

FULL POTT: Onsdagens Joker-kandidat kapret hele potten på 2,2 millioner da han fikk Jokeren.
Forfatterbilde Norsk TippingHenningØiumPublisert:8. desember 2021Endret:3. januar 2023

For andre onsdag på rad gikk Telefonen fra Hamar til Bergen, denne gang til en 33-åring fra Øvre Ervik.

Gikk så godt som det kunne gå

Mannen (33) så at det var Norsk Tipping som ringte, han hadde nemlig lagret vinnernummeret, 625 60 000, selvfølgelig med håp om at Telefonen fra Hamar en gang skulle dukke opp - noe den plutselig gjorde onsdag kveld.

Bergenseren ønsket at Embla skulle ta de logiske opp/ned-valgene, men fulgte likevel godt med på sendingen på NRK 2. Dette er tallrekka som det skulle spilles på onsdag 8. desember:

8 - 3 - 2 - 2 - 3 

Det gikk så godt som det kunne gå: Jokeren dukket opp på andre tall, og han innkasserte 2 223 000 kroner.

– Jeg er superfornøyd, sier bergenseren om premien, som er opptatt med oppussing.

Med en slik premie i boks kan man jo få fortgang i oppussingen. 

– Vi har drevet med oppussing en stund nå, og har fortsatt noen prosjekter vi må fullføre, så dette er en gledens dag, sier han.

– Vi har invitert noen naboer, så nå blir det litt feiring med noe godt i glasset utover kvelden. Jeg er så utrolig glad, dette var kjempemorsomt. 

Vi gratulerer!

Les også: Å ta pauser kan forhindre spilleproblemerNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye sjanser hver onsdag og lørdag

Lørdag 11. desember blir det nye Joker-sjanser, da i forbindelse med Lotto-trekning. For den heldige som trekkes ut som Joker-kandidat, kan turen opp premiestigen resultere i en premiesum på ca. 2 millioner kroner.

Lykke til!


Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler