jokervinnerhistorie

Joker-kandidaten sikret millionpremie: – Jeg er overlykkelig

En kvinne fra Øvre Eiker ble lørdag trukket ut som kveldens Joker-kandidat. Helt til topps gikk det ikke, men kvinnen sikret seg likevel drøyt 1 million kroner i premie.

MILLIONPREMIE: Lørdagens Joker-kandidat, en kvinne fra Øvre Eiker, sikret seg over 1 million kroner i premie.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:9. mars 2024

Blant lørdagens over 40 000 Joker-vinnere var det en kvinne i 50-årene fra Øvre Eiker i Buskerud som trakk det lengste strået. Hun ble nemlig trukket ut som kveldens Joker-kandidat.

Kvinnen var dermed sikret en inngangspremie på 458 000 kroner. Øverst på premiestigen lå 2 288 000 kroner.

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

«Nå er det min tur»

– Nå fikk jeg sjokk, sier kvinnen overrasket når Norsk Tipping ringer for å gratulere henne som kveldens Joker-kandidat.

– Jeg har lagret telefonnummeret deres som «Nå er det min tur».

Kvinnen forteller at hun har spilt Joker i mange år og vet godt hvordan spillet fungerer. Likevel ønsket hun å overlate opp/ned-valgene til maskinen Embla.

– Jeg skjelver allerede, så vi overlater valgene til maskinen, sier hun glad og legger til:

– Men jeg skal absolutt få med meg trekningen på tv.

Sikret millionpremie

Det ble dermed Embla sin oppgave å ta de logiske valgene for Joker-kandidaten lørdag kveld.

Joker-kandidatens tallrekke så slik ut (leses fra høyre til venstre):

0 - 4 - 8 - 9 - 0

Det startet bra med treff på de tre første tallene, før det ble en lei bom på det fjerde. Treff på siste tall sørget likevel for millionpremie. Den ferske Joker-millionæren kan dermed glede seg over at nøyaktig 1 007 000 kroner er på vei til hennes konto.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Skal dele med de nærmeste

Det er en fornøyd kvinne som svarer på telefonen når Norsk Tipping ringer tilbake etter tv-trekningen.

– Jeg er overlykkelig. Det er helt fantastisk, stråler kvinnen.

Sammen med familien fulgte hun spent med på tv-trekningen.

– Det var litt synd at det ikke gikk til topps, men det er mye mer enn jeg hadde i går, så jeg er strålende fornøyd, smiler hun.

Planene for premien har hun også klare:

– Jeg skal spare det meste, så jeg heller kan bruke litt når det trengs. Ellers skal jeg også dele litt med barn og foreldre. Kanskje spandere på de en sydentur eller noe sånt, avslutter hun glad.

Vinnerkupongen ble kjøpt på mobil.

Ni personer vant over 50 000 kroner

Det er ikke bare Joker-kandidaten som sikret seg en gjev premie lørdag kveld. Over 40 000 store og små premier ble delt ut denne marsdagen til heldige vinnere. Blant disse var det ni heldige spillere som hadde 5 rette og sikret seg 55 495 kroner hver i andrepremie.

Joker
9. mars 2024
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Her finner du trekningsresultatene for Joker

Nye Joker-sjanser onsdag

Allerede kommende onsdag er det nye sjanser for å vinne stort i Joker, da i forbindelse med Vikinglotto. Siden kveldens Joker-kandidat ikke gikk helt til topps, overføres drøyt 1,2 millioner kroner til onsdagens trekning. Potten vil da ligge på ca. 2,2 millioner kroner

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler