jokervinnerhistorie

Joker-kandidaten vant over 2,5 millioner kroner

På den aller siste Joker-trekningen før julaften kunne en mann ringe julen inn litt tidligere enn normalt. Han ble Joker-kandidaten og traff på selveste Jokeren.

JOKER: På siste tall dukket en velkjent hatt opp.
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:20. desember 2019Endret:2. januar 2023

Lørdag 21. desember var det blant mange Lotto-millionærer også en mann fra Vestfold som hadde hellet med seg. Han ble nemlig lørdagens Joker-kandidat. Før trekningen hadde han allerede sikret seg en pen inngangssum på nøyaktig 502.000 kroner. På toppen ventet over 2,5 millioner kroner.

Spenning i Vestfold

Før trekningen ringte vi karen fra Vestfold for å gi han den gode nyheten.

- Nei? Tuller du? Nå ble jeg svimmel, sier mannen da han mottar beskjeden. På spørsmål om han skulle følge TV-trekningen svarer mannen lurt.

- Jeg må jo det... eller kanskje jeg ikke skal det? Det blir jo altfor spennende, sier han flirende. 

Det var Ask som tok de logiske valgene for Joker-kandidaten. Og dette var tallene mannen fikk:

2 - 9 - 7 - 7 - 9

Stakk av med den største gaven

Det ble spenning da maskinen satte i gang. Med en bom, så det ut som topp-premien var utenfor rekkevidde. Så dukket en velkjent hatt opp. På siste tall ventet nemlig Jokeren, som en slags nisse som skulle levere den aller største julegaven. Og inni pakken skjulte det seg nøyaktig 2.509.544 kroner, som nå går mannen fra Vestfold sin vei.

- Jeg er bare så glad nå! Tusen takk. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, sier mannen fra Vestfold når vi snakker med han etter sending.

Mannen hadde levert sitt spill via Norsk Tipping sin app.

Vi gratulerer så mye!

Nye muligheter på onsdag

Allerede på onsdag, 1. juledag, kan du bli den neste Joker-kandidaten. Om du går helt til topps kan du få en herlig gave på etterskudd. I toppen venter nemlig xx millioner kroner. Kryss fingrene og bli med på spenninga.

Lykke til!

PS. Husk at vi i kveld ringer 41 ekstra Lotto-millionærer. Har du spilt Lotto? Da burde du sitte klar ved telefonen.

LES OGSÅ:

(Sannsynligheten for å bli trukket ut som 1. premievinner er ca. 1:350.000 på onsdag og ca. 1:550.000 på lørdag.)

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler