jokervinnerhistoriefremside

Joker-kandidaten vant 699 000 kroner uten å vite om det

Onsdagens Joker-kandidat endte med en premie på 699 000 kroner. Selv var han lykkelig uvitende om premien helt til vi ringte tilbake etter trekningen.

ONSDAGS-JOKER: Onsdagens heldigste Joker-spiller ble en mann fra Lavangen.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:6. september 2023

Onsdag ble en mann fra Lavangen i Troms og Finnmark trukket ut som Joker-kandidat blant alle som hadde spilt Joker innen spillefristen.

Som Joker-kandidat var han allerede sikret inngangspremien på 559 000 kroner uansett hvordan det gikk under trekningen. Endte han på toppen av premiestigen ville han kunne juble over en premie på hele 2 796 000 kroner.

Vi lyktes ikke med å få kontakt med mannen før trekning, så det ble Embla som fikk det ærefulle oppdraget med å ta de logiske valgene for ham.

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Treff og bom

Dette er tallene Embla fikk å spille på (leses fra høyre mot venstre):

0 - 3 - 2 - 5 - 8

Det startet bra for mannen og Embla, med treff på både første og andre tall. På tall nummer tre ble det dessverre bom, før det ble treff igjen. På siste tallet ble det også bom. Dermed endte mannen ett trinn opp på premiestigen hvor en premie på 699 000 kroner ventet.

Premie-overraskelse

Da vi på ny forsøkte å komme i kontakt med Joker-vinneren etter trekning, lyktes vi endelig. Lavangen-mannen hadde vært på jobb da vi ringte første gangen og det var han fortsatt da vi til slutt fikk tak i ham.

– Gratulerer så mye med 699 000 kroner.

– Bevares vel. Det var virkelig artig, jeg kan ikke si annet, svarer den glade vinneren, som ønsker å være anonym.

Joker-kandidaten kunne fortelle at han hadde lagt merke til Hamar-nummeret. Da han forsøkte å ringe tilbake og forstod at det var fra Norsk Tipping hadde han først tenkt at det gjaldt en kundeundersøkelse eller noe lignende.

– Jeg kobla det ikke mot en premie, ler han.

Hva premien skal brukes til kunne han allerede svare på:

– Jeg skal rett og slett betale ned noe gjeld. Vi har også nettopp bygget en ny hytte, så det blir sikkert litt ting og tang til den, avslutter han fornøyd.

Vinnerkupongen hadde mannen kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer!

Joker
6. september 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Flere Joker-vinnere

Det var ikke bare Joker-kandidaten som sikret seg en premie onsdag kveld. 21 192 store og små premier ble utbetalt. Blant disse var det fem spillere som hadde 5 rette og sikret seg 83 030 kroner hver i premie.

Norsk Tipping gratulerer alle onsdagens Joker-vinnere!

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Ca. 4 mill. på lørdag

Lørdag 9. september er Joker i gang igjen – hånd i hånd med Lotto. Denne gangen vil det ligge ca. 4 millioner kroner i Joker-potten, etter en solid premieoverføring fra onsdag. Spiller du innen kl. 18 samme kveld, har du et lodd med i Joker-hatten.

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler