jokervinnerhistorie

661 000 kroner til Joker-kandidaten: - Dette var moro

Onsdagens Joker-kandidat var en mann fra Nordre Follo, og han vant 661 000 kroner.

JOKER-KANDIDATEN: Litt uflaks, men 20 kroningen ble likevel til solide 661 000 kroner i premie.Atle Onsrud Jensen
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadForfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:6. september 2022Endret:3. januar 2023

Onsdagens Joker-kandidat ble en mann fra Nordre Follo i Viken. Mannen var sikret en inngangspremien på over en halv million kroner, men kunne vinne over 2,6 millioner dersom han gikk helt til topps på premiestigen.

- Hadde telefonen på lydløs

Mannen fra Nordre Follo hadde ikke hellet med seg hele veien gjennom spillet. Embla tok de logiske opp/ned-valgene for ham, men det ble bare ett treff. 

Mannens tall var disse:

5 - 5 - 4 - 3 - 0

Med ett treff endte Joker-kandidaten opp med en premie på nøyaktig 661 000 kroner.

- Jeg så dere hadde ringt tidligere i kveld, men jeg hadde telefonen på lydløs. Dette er veldig moro - og veldig overraskende, forteller Nordre Follo-mannen, som selvsagt var strålende fornøyd.

Han vet allerede hva pengene skal gå til.

- Vi har to barn i etableringsfasen som det kommer til å dryppe litt på. I tillegg kommer vi nok til å reise på en ferie, sier mannen.

Kupongen leverte han via Norsk Tippings app.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Snart Supertrekning i Lotto

Lørdag 17. september er det duket for Supertrekning i Lotto. Ekstratrekninger av denne typen skjer fire ganger i året, og vi trekker da en rekke ekstra millionærer i tillegg til den ordinære hovedtrekningen. Vinnerne trekkes tilfeldig blant alle som har spilt Lotto siden forrige Supertrekning. Alt du trenger å gjøre for å bli med, er med andre ord å spille Lotto før 17. september. Hver Lotto-deltakelse utgjør ett lodd i Supertrekning-hatten.

Stor Joker-pott

Allerede lørdag 10. september er det duket for ny Joker-trekning. Da vil det ligge rundt 4 millioner kroner i potten.

Lykke til! 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler