jokervinnerhistorie

Vant 4 mill. i Joker: – Det var min dag i dag

En mann fra Stavern kunne strekke henda i været etter lørdagens Joker-trekning. Han sikret seg nemlig full pott.

TIL TOPPS: Lørdagens Joker-kandidat gikk til topps på premiestigen og sikret seg 4 millioner kroner.
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:9. september 2022Endret:3. januar 2023

En mann i 60-årene fra Stavern i Vestfold og Telemark sikret seg toppremien på 4 millioner i Joker.

– Wow!

Mannen fra Stavern befant seg hjemme alene da Norsk Tipping slo på tråden. Kona var nemlig på jentetur, så mannen hadde huset for seg selv, men ellers ingen store planer. Han ønsket likevel at Embla skulle ta de logiske opp/ned-valgene for ham. Spillene det skulle spilles på var som følgende:

6 - 0 - 8 - 2 - 4

Det ble fulltreffer på samtlige tall, og mannen spratt opp fra 802 000 kroner til nøyaktig 4 009 000 kroner.

– Wow! Nå er jeg helt satt ut. Det er min dag i dag.

Mannen hadde ikke fortalt til noen at han var trukket ut som Joker-kandidat, og spenningen fikk han virkelig kjenne på før TV-sendingen.

– Jeg måtte kjøre meg en tur. Jeg parkerte og så utover havet og endte med å se TV-trekningen på mobilen, flirer mannen. Og trekningen kunne tross alt ikke gått bedre. Han så derfor frem til å kunne fortelle den gode nyheten til kona.

– Det er helt fantastisk. Jeg skal kjøre hjem og feire med reker og noe godt i glasset, avslører han.

Vi gratulerer!

Kupongen leverte han på Spar Kodal i Sandefjord.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Snart Supertrekning i Lotto

Lørdag 17. september er det duket for Supertrekning i Lotto. Ekstratrekninger av denne typen skjer fire ganger i året, og vi trekker da en rekke ekstra millionærer i tillegg til den ordinære hovedtrekningen. Vinnerne trekkes tilfeldig blant alle som har spilt Lotto siden forrige Supertrekning. Alt du trenger å gjøre for å bli med, er med andre ord å spille Lotto før 17. september. Hver Lotto-deltakelse utgjør ett lodd i Supertrekning-hatten.

Joker-pott

Allerede onsdag 10. september er det duket for ny Joker-trekning. Da vil det ligge rundt 1 million kroner i potten.

Lykke til! 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler