jokervinnerhistorie

Trodde det var tulletelefon fra P4

Onsdagens Joker-kandidat ble noe skeptisk da han så 625 60 000 lyse opp på mobilskjermen, men i andre enden ventet det ikke annet enn gode nyheter.

TIL TOPPS: Sikret seg nesten 1 million.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:13. september 2022Endret:3. januar 2023

En 40 år gammel mann fra Spydeberg i Viken ble trukket ut som Joker-kandidat. Han sikret seg dermed onsdagens høyeste Joker-premie.

Null tull

40-åringen fra Spydeberg svarte ikke første gang Norsk Tipping ringte, men ved andre forsøk svarte han forundret:

– Jeg ser jo hvem som ringer ... det er er ikke tulletelefon fra P4?

Etter hvert begynte den gode nyheten å synke inn, men mannen ønsket likevel at Embla skulle ta de logiske opp/ned-valgene for ham. Tallene det skulle spilles på, var følgende:

4 - 9 - 8 - 5 - 6 

Det ble fulltreffer på samtlige tall - dermed hoppet mannen elegant opp på toppen hvor 989 000 kroner lå.

Joker-kandidaten hadde jobbet frem til TV-sendingen, men da trekningen ble veiva i gang på NRK 2, så familien på at mannen gikk helt til topps.

– Det ble full jubel i stua her. Dette blir en fin helg, flirer Joker-kandidaten.

Da han får spørsmålet om hva han skal bruke premien på, er familietur en garanti, men det var også én annen ting som falt i svært god jord hos de yngste familiemedlemmene på Spydeberg:

– Ungene ønsker seg nye telefoner, så vi får se, sier han, mens det jubles i bakgrunnen.

Vi gratulerer!

Kupongen leverte han via appen.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Supertrekning i Lotto og Joker

Førstkommende lørdag er det duket for Supertrekning i Lotto. Ekstratrekninger av denne typen skjer fire ganger i året, og vi trekker da en rekke ekstra millionærer i tillegg til den ordinære hovedtrekningen. Vinnerne trekkes tilfeldig blant alle som har spilt Lotto siden forrige Supertrekning. Alt du trenger å gjøre for å bli med, er med andre ord å spille Lotto før 17. september. Hver Lotto-deltakelse utgjør ett lodd i Supertrekning-hatten.

Supertrekning er en trekning i tillegg til ordinær Lotto- og Joker-trekningen. I Joker-potten vil det ligge rundt 2,1 millioner kroner.

Lykke til! 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler