jokervinnerhistorie

Joker-kandidaten vant over 2,7 mill.

Det var hele 54 personer som ble spill-millionærer lørdag 16. april. Blant dem var en heldig kar fra Sortland i Nordland. Han ble trukket ut som Joker-kandidat og er nå millionær. For en kveld!

PÅSKEAFTEN: En mann fra Sortland ble lørdagens aller heldigste Joker-spiller. Han sikret seg 2,7 millioner kroner.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:15. april 2022Endret:3. januar 2023

På selveste påskeaften fikk vi ikke bare fire ferske Lotto-millionærer som vant 4,9 millioner hver og 49 Supertrekning-millionærer – Joker-kandidaten stakk også av med toppremien på nøyaktig 2 733 000 kroner.

LES MER:Slik reagerte de ferske Lotto-millionærene i Supertrekning.

På tredje tall dukket jokeren opp

Med over 139 000 vinnere i Joker påskeaften, var det en mann i 40-åra fra Sortland i Nordland som trakk det lengste strået da han ble trukket ut som Joker-kandidat lørdag 16. april. Norsk Tipping fikk ikke kontakt med mannen før trekningen, dermed ble opp/ned-valgene utført av Embla. Nordlendingens tall var:

6 - 3 - 7 - 7 - 6

Det gikk både ned og opp på de to første tallene, men som man sier - alle gode ting er tre, for der lå jokeren.

Feiring rundt påske-bålet

Etter TV-sendingen fikk vi kontakt med en svært glad mann. Han var vel viten om premien, men hadde hatt et par nervepirrende timer i forkant av sendingen.

– Jeg var på skitur da dere ringte. Jeg rakk akkurat ikke å få opp telefonen fra lomma, forklarer mannen. Han hadde kjent igjen nummeret og forsøkte å ringe tilbake, men dersom man ringer 625 60 000 vil man møte på en svarer som sier at man vil bli forsøkt ringt igjen dersom man har vunnet en premie.

– Jeg vurderte å ringe kundeservice, men vi bestemte oss for å vente til etter TV-sendingen. Jeg forsto fort at det trolig var meg programleder Reidar Buskenes snakket om på sending, flirer mannen. Kort tid etter tikket det inn en melding på mannens mobil, dermed sjekket han resultatet i appen og da forsto nordlendingen at premien var et faktum.

– Kjempegreier! Vi er på påsketur med familien, så nå blir det feiring rundt bålet, avslutter han, med en glad heiagjeng i bakgrunnen.

Kupongen leverte han via Norsk Tippings app.

Vi gratulerer!

 Her finner du trekningsresultatene for JokerNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye Joker-sjanser onsdag

Allerede onsdag 20. april er det nye sjanser for å vinne stort i Joker. Da er potten på Joker ca. 1,1 millioner kroner.

Lykke til! 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler