Sandnesgauk til topps - vant over 2,6 millioner i Joker

Sandnesgauk til topps - vant over 2,6 millioner i Joker

TIL TOPPS: Det gikk hele veien til topps for en mann fra Sandes lørdag kveld.

Foto: Norsk Tipping

Sandnesgauk til topps - vant over 2,6 millioner i Joker

En mann fra Sandnes stakk av med hele Joker-potten på over 2,6 millioner kroner lørdag kveld. 

(Saken oppdateres så snart vi har kommet i kontakt med vinneren)

Det gikk virkelig hele veien for en mann fra Sandnes lørdag kveld. På det fjerde tallet dukket jokeren opp, og sendte mannen helt øverst på premiestigen. Sandnesgauken kan dermed vente seg 2 651 000 kroner tikkende inn på konto i løpet av de neste dagene. 

Dette var kandidatens tall 20. oktober:

1 - 6 - 2 - 9 - 9 

Mannen var ikke selv med på sendingen, så maskinen tok valgene for mannen. 

Det har ikke lykkes Norsk Tipping å komme i kontakt med vinneren. Vi oppdaterer saken med reaksjoner når vi får tak i den heldige Joker-spilleren.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ny trekning onsdag

Joker har trekninger to ganger hver uke. Onsdag 20. oktober er det dermed duket for ny Joker-trekning med ca. 1,1 millioner kroner i premiepotten. For å være med på moroa må man spille før onsdag kl. 18.00.

Lykke til!  

            

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000Les mer om vinnersjanse for Joker her.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 3 340 155
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 105
  • Antall millionærer i 2020: 73
  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 4 463 000 kr