jokervinnerhistorie

To dager etter trekningen tok Joker-kandidaten telefonen

Lørdagens Joker-kandidat ble en kvinne fra Stavern. Hun spratt helt til topps på premiestigen og vant 2,2 millioner kroner. Først i 14-tiden mandag tok kvinnen telefonen og mottok det glade budskapet.

FULL POTT: Lørdagens Joker-kandidat sikret seg toppremien.Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadForfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:17. september 2022Endret:3. januar 2023

Lørdagens Joker-kandidat var en kvinne i 70-årene fra Stavern i Vestfold og Telemark. Norsk Tipping fikk ikke tak i kvinnen før TV-trekningen, dermed var det Embla som gjorde de logiske opp/ned-valgene. Dette var kvinnens tall: 

7 - 3 - 8 - 2 - 3

Hun var sikret 445 000 kroner i inngangspremie - og helt på toppen av premiestigen lå 2 233 000 kroner. Jokeren dukket opp på det tredje tallet, dermed var toppgevinsten på vei til Stavern.

Norsk Tipping gjorde flere forsøk på å komme i kontakt med kvinnen både lørdag, søndag og mandag uten å lykkes. Tidlig mandag ettermiddag tok kvinnen telefonen etter å ha sett etterlysningen i lokalavisen. 

Så etterlysningen i avisen

Først i 14-tiden mandag, to dager etter trekningen fikk vi tak i lørdagens Joker-kandidat.

– Herregud. Jeg sitter her og leser avisen også ser jeg at Norsk Tipping ikke har fått tak i en kvinne i 70-årene fra Stavern. Så begynte jeg å tenke på at jeg har flere tapte anrop fra 625 60 000. Kanskje det er meg? ler kvinnen når Norsk Tipping endelig får gratulert henne som lørdagens Joker-kandidat.

– Det er helt utrolig. Jeg er helt fra meg. At det går an å være så heldig, stråler kvinnen glad.

Kvinnen forteller at hun har spilt Joker i mange år, men at hun aldri hadde ventet at hun skulle vinne en så stor sum.

– Jeg måtte sette meg ned her. Det er ikke til å tro. Mannen min går bare rundt her og er overveldet han også, ler den ferske millionæren.

Trodde det var telefonsalg

Kvinnen spiste middag med en venninne da Norsk Tipping ringte henne lørdag og bestemte seg for å ikke svare da hun trodde det var telefonsalg. 

– Dere ringte jo flere ganger, så jeg sa til mannen min "nei nå ringer det nummeret igjen". Hadde jeg visst at det var så gode nyheter i vente hadde jeg svart, humrer kvinnen glad. 

Til tross for at million-beskjeden er nok så fersk, har kvinnen rukket å tenke ut noen planer for premien.

– Jeg skal dele med mine nærmeste. Også skal vi nok reise litt. Det skal vi unne oss nå, smiler kvinnen fornøyd.

Kupongen leverte hun på internett.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye Lotto-utsikter

Lotto-millionærer er som kjent ikke som andre millionærer. Det finnes mye man kan gjøre med en millionpremie: I den nye Lotto-filmen får man et godt eksempel på nettopp det. 

Onsdagens Joker-pott

Allerede onsdag 21. september er det duket for ny Joker-trekning. Da vil det ligge rundt 1 million kroner i potten.

Lykke til! 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler