jokervinnerhistorie

Vant over 2 millioner i Joker

Lørdagens Joker-kandidat hadde maks flaks. Hun gikk nemlig helt til topps på premiestigen i Joker og vant nøyaktig 2 096 000 kroner.

FULL POTT: Det kunne ikke gått bedre for Joker-kandidaten. Over 2 millioner er nå på vei til Inderøy.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:21. oktober 2022Endret:3. januar 2023

En kvinne i 50-årene fra Inderøy i Trøndelag ble trukket ut som lørdagens Joker-kandidat. Hun sikret seg en solid inngangspremie på 419 000 kroner, men på toppen av premiestigen lå over 2 millioner å ventet.

Fem strake

Trønderen tok ikke telefonen da Norsk Tipping ringte henne før TV-trekningen lørdag. Dermed ble det Embla som tok de logiske opp/ned-valgene for henne. Tallene det skulle spilles på var følgende:

5 - 7 - 1 - 9 - 6

Selv med noen utforendrende tall, ble det fulltreffer på samtlige valg. Det betød bare én ting - kvinnen vant 2 096 000 kroner.

– Bomben er sprukket

Søndag ettermiddag fikk vi kontakt med den ferske Joker-millionæren. Hun hadde vært i selskap kvelden før, og trodde ikke sine egne øyne da hun sjekket resultatene.

– Jeg måtte ha fem minutter for meg selv, flirer kvinnen.

Da vi gjentar summen hun har vunnet, blir det først stille etterfulgt av latter.

– Det høres helt rart ut. Det er sånt man bare drømmer om, sier hun.

Pengene skulle brukes fornuftig, men hun skulle også sørge for at familien skulle unne seg noe ekstra.

LES MER: Lørdag 29. oktober kan du bli Lotto-millionær på alderen dinNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ca. 1 mill. onsdag

Du trenger ikke vente helt til neste lørdag for nye vinnersjanser i Joker. Allerede onsdag 26. oktober er det klart for ny trekning – hånd i hånd med Vikinglotto. Joker-potten vil da være på ca. 1 million kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler