jokervinnerhistorie

Joker-kandidaten vant over 900 000: – Han er litt svett

31-åringen tok ikke telefonen da Norsk Tipping ringte før sending, men skjønte likevel at han hadde blitt trukket ut som Joker-kandidat. Fra sofaen hjemme fulgte han og kjæresten spent med imens Ask klatret premiestigen.

JOKER-KANDIDATEN: Mann (31) vant over 900 000 kroner lørdag kveld.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:23. oktober 2021Endret:3. januar 2023

Hver onsdag og lørdag ringer Norsk Tipping til en Joker-kandidat. Lørdag 23. oktober var det en mann (31) fra Bergen i Vestland som ble trukket ut og dermed fikk sjansen til å vinne opptil 2,1 millioner kroner. Norsk Tipping forsøkte å nå vinneren før TV-trekningen, uten hell. Etter sendingen var det en svært blid mann som svarte Telefonen fra Hamar.

Fin premie

Siden Norsk Tipping ikke oppnådde kontakt med mannen før TV-trekningen, var det Ask som måtte ta de logiske valgene for ham.

Dette var kandidatens tall 23. oktober:

5 - 4 - 3 - 4 - 2

Ask startet som alltid bakerst, denne gangen på tallet 2. Derfra ble det fire treff, som resulterte i fire hopp opp på premiestigen. Dessverre ble det bom på siste tall. Dermed endte Joker-kandidaten med en premie på nøyaktig 927 000 kroner.

Over normal hvilepuls

Bergenseren så at Norsk Tipping hadde forsøkt å ringe han før TV-trekningen. Den eneste logiske forklaringen til det, var nettopp fordi han hadde blitt trukket ut som lørdagens Joker-kandidat.

– Nå har kjæresten min og jeg nettopp sett på Lotto-trekningen, og jeg har sjekket resultatet i appen, sier han og ler.

Den blide bergenseren forklarte at det hadde vært en lang og nervøs time før TV-sendingen, men hadde likevel vært så sikker på at han var Joker-kandidaten at han allerede hadde sagt det til sine nærmeste venner.

– Pulsen er litt over normal hvilepuls, ja, flirer han.

– Han er litt svett, skyter kjæresten inn i bakgrunnen.

Kjæresteparet hadde allerede funnet frem en vinflaske og var klare til å feire Joker-premien.

– Vi har allerede begynt å drømme om hva vi skal bruke premien på. Det blir nok en liten ferietur og et bilkjøp.

Kupongen ble kjøpt via Norsk Tippings app.

Vi gratulerer!

Les også: Vi garanterer en Lotto-millionær i disse aldersgruppeneNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Les også: Å ta pauser kan forhindre spilleproblemer

Ca. 2,2 millioner kroner onsdag

Hver onsdag og lørdag er det Joker-trekning i forbindelse med henholdsvis Vikinglotto og Lotto - og hver trekning blir én tilfeldig spiller trukket ut som Joker-kandidat. Premiepottene er ulike, men som Joker-kandidat er man sikret en fin inngangssum uansett utfall. Opp/ned-valgene vil deretter avgjøre hvor spilleren havner på premiestigen. Onsdag 27. oktober kan Joker-kandidaten stikke av med ca. 2,2 millioner dersom vedkommende går til helt til topps.

Lykke til!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler