jokervinnerhistorie

Joker-kandidaten: - Deler pengene med kompisen

Erik Andersen (52) fra Oslo ble trukket ut som Joker-kandidaten, men også kompisen Tore får nyte godt av premien. 

SPILLER SAMMEN: Selv om det var 52-årige Erik Andersen (til venstre) som tok opp/ned-valgene, skal premien deles likt med kompisen, 69-årige Tore Bratseth (til høyre)
Forfatterbilde Norsk TippingJon ChristianDybendalPublisert:24. juli 2021Endret:3. januar 2023

Det ble skikkelig god stemning hjemme hos 52-årige Erik Andersen fra Oslo, da vi ringte for å fortelle at han var trukket ut som Joker-kandidaten lørdag 24. juli.

Joker-kandidaten sitter og koser seg i solen på terrassen når vi ringer. 

- Wow, yes! Nå må jeg ringe kompisen min, Tore,  er det første Erik sier når vi gir nyheten over telefonen.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Spiller sammen

Selv om det var Erik som ble trukket ut som Joker-kandidaten, er premien like mye kompisen Tore sin. 

- Vi har spilt sammen i nesten 30 år, så vi deler dette broderlig, uansett hvordan dette går. 

Erik fikk akkurat tak i kompisen Tore rett før opp/ned-valgene skulle kjøres i gang, også naboene ble med som heiagjeng i bakgrunnen. 

Det ble spilt på følgende tall: 1 - 5 - 2 - 5 - 0. 

Etter en bom på den første femmeren endte Erik og Tore til slutt opp med 1.569.000 kroner, etter å ha tatt riktig på de neste tre tallene. 

- Vi er utrolig fornøyd, det er kjempebra. Kompisen min Tore holdt på å svima av her, sier Erik lattermildt etter at alle valgene er tatt.

Feiring og fallskjerm

Selv om kompisene ikke har helt funnet ut hva pengene skal gå til, har de begynt å drodle litt. 

- Vi har allerede begynt å tenke litt på hva premien skal gå til, og har funnet ut at vi kan hoppe i fallskjerm 150 ganger, selv om det sikkert bare blir med ett, humrer kompisene. 

- Det blir nok en guttetur i hvert fall. 

Det er ingen tvil om at feiring, det blir det. 

- Nå har vi fyrt opp grillen, slengt en flaske med bobler i fryseren, og skal bare kose oss resten av kvelden. 

Vi gratulerer vinnerne!

 

 

Les mer: Spilleavhengige møtes med gammeldagse fordommer

Ny trekning onsdag

I Joker er det trekninger to ganger i uka. Onsdag er det igjen duket for ny Joker-trekning. Med en premieoverføring etter lørdagens trekning på 2 millioner kroner, blir det ca. 3,2 millioner kroner i 1. premiepotten. For å være med på moroa må man spille før onsdag kl. 18.00.

Lykke til! 

            

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000. Les mer om vinnersjanse for Joker her.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 3 340 155

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 105

  • Antall millionærer i 2020: 73

  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 4 463 000 kr

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler