jokervinnerhistorie

Vant over en halv Joker-million på hyttetur

Det ble Joker-glede i Gudbrandsdalen da ei kvinne fra Sel ble kveldens Joker-kandidat. Det resulterte i en solid premie og en ekstra koselig hyttetur.

JOKER: Midt på fjellet fikk en heldig kvinne beskjed om at hun var kveldens Joker-kandidat.Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:25. september 2021Endret:3. januar 2023

En litt spesiell lørdag - dagen da Norge åpnet - ble ekstra spesiell for en kvinne fra Sel i Innlandet. Mens hun koste seg på fjellet, fikk hun Telefonen fra Hamar med beskjed om at hun hadde blitt Joker-kandidat. Med tittelen fulgte en inngangspremie på nøyaktig 536 000 kroner. For å nå høyere summer, måtte de rette valgene tas. 

Lykkens dag på hytta

Helga blir ofte ekstra koselig om man tar turen opp på fjellet og hytta -og enda koseligere blir det muligens når man får Telefonen fra Hamar?

- Jøss, nei så.... for en lykkens dag, sier den heldig uttrukne Joker-kandidaten som altså befinner seg på hytta da hun mottar beskjeden om tittel og inngangspremien på over en halv million. 

Kveldens Joker-kandidat kunne ikke følge sendingen på TV, men hun skulle sitte klar ved telefonen etter trekningen og kose seg med noe godt i glasset mens hun ventet.

- Det er jo første gang jeg leverer på mobil også, flirer Joker-kandidaten, som var godt fornøyd med over en halv million i premie allerede.

Les også: - For mange er det en lettelse at vi ringer

Uten mulighet til å følge trekningen, var det Ask som tok de logiske valgene for kvinnen. Dette var tallene Joker-kandidaten skulle spille på:

6 - 7 - 3 - 0 - 9

Kupongen ble kjøpt via mobil 25. september.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Glad hun leverte mobilkupong

Ask startet som vanlig bakerst på tallet 6. Derfra hadde kvinnen fra Sel to treff, før det ble bom på de tre siste tallene. Dermed økte ikke inngangspremien, men kvinnen var overhode ikke misfornøyd med 536 000 kroner. Og priset seg lykkelig for at hun fikk levert Joker via mobil fra hytta, for aller første gang.

- Tenk at jeg fikk levert også! Jeg har jo aldri levert på mobil før, men måtte nesten det siden jeg er på hytta. Det må jo være skjebnen, skrøner kvinnen fra Sel, som måtte tenke seg nøye om før planene for premien var klare.

- Dette er så overveldende for meg. Denne telefonen får man ikke hver dag altså, avsluttet kvinnen som skulle kose seg videre på hytta.

Gratulerer til kveldens Joker-kandidat!

Les også: Stem på din favoritt til Årets Grasrottrener

Ca. 3,2 millioner på onsdag

Onsdag er det nye vinnersjanser i Joker. Da kan man være så heldig å bli trukket ut som Joker-kandidat. Siden Joker-kandidaten 25. september ikke tok med seg rubbel og bit, blir det en overføring til onsdag 29. september. Dermed har onsdagens heldigste muligheten til å spille om cirka 3,2 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler