jokervinnerhistorie

Vant 2,2 mill. i Joker - tar ikke telefonen

En mann fra Drøbak gjorde rent bord i Joker onsdag 27. oktober. Han tok hele potten på 2,2 millioner kroner, men telefonen vil han ikke ta.

UMULIG Å FÅ TAK I: Nummeret til vinneren fra Drøbak er ikke lenger i bruk, og det kan dermed se ut som om det blir spillerkontoen som blir først ute med nyheten om Joker-potten.
Forfatterbilde Norsk TippingKjerstiHaakensveenPublisert:27. oktober 2021Endret:3. januar 2023

Etter Joker-trekningen onsdag 27. oktober var det én heldig mann fra Drøbak som ble trukket ut som Joker-kandidat. Han hadde allerede vunnet en fin inngangssum på 457 000 kroner, og skulle spille om toppremien som denne kvelden, etter en overføring fra forrige trekning, bød på hele 2 285 000 kroner.

Tar ikke telefonen

Etter flere forsøk på å komme i kontakt med kandidaten, måtte Norsk Tipping til slutt la datamaskina ta opp-ned-valgene for den mystiske spilleren fra Drøbak.

Tallene det skulle spilles på var følgende:

1 - 7 - 6 - 5 - 5

Uten unntak tok maskina fem rette valg, og kandidaten spratt opp til øverste trinn på premiestigen. Den heldige vinneren kan dermed titulere seg som nybakt Joker-millionær—eller han kunne gjort det, hvis han hadde visst om premien. I andre enden av telefonen får nemlig Telefonen fra Hamar beskjed om at nummeret ikke er i bruk.

LES OGSÅ: På lørdag garanterer vi en Lotto-millionær i disse aldersgruppene Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.LES OGSÅ: Slik unngår du at pengespill blir et problem

Hvor er vinneren?

Dersom man er en mann bosatt i Drøbak, har levert en 5-ukerskupong på Rema 1000 Vinterbro, og har byttet telefonnummer i det siste, kan det lønne seg å sjekke spillerkontoen: det er godt mulig at det venter en god nyhet fra Norsk Tipping.

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler