jokervinnerhistorie

Joker-kandidaten trodde hun vant 1 400 kroner - viste seg å være 1,4 millioner

En kvinne fra Vaksdal jublet høyt etter lørdagens Joker-trekning. Hun ble nemlig trukket ut som Joker-kandidaten og vant 1,4 millioner kroner.

JOKERGLEDE: Kvinne ble Joker-millionær lørdag kveld.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:January 28, 2023Endret:January 30, 2023

Over 40 000 spillere vant smått og stort i Joker lørdag, men en kvinne fra Vaksdal i Vestland trakk det lengste Joker-strået. Hun ble nemlig Joker-kandidat og sikret seg 406 000 kroner i inngangspremie. Hun kunne vinne over 2 millioner dersom hun hadde flaksen på sin side.

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Fersk millionær

Vi fikk ikke tak i kvinnen før TV-trekningen, derfor var det Embla som tok de logiske opp/ned-valgene.

Rekka til Joker-kandidaten så slik ut (leses fra høyre til venstre):

8 - 0 - 7 - 2 - 4

Det ble én bom på første tall, men deretter ble det full klaff. Det resulterte i en premie på nøyaktig 1 462 000 kroner.

– Kanskje det er Norsk Tipping?

Kvinnen fra Vaksdal var på besøk hos et familiemedlem og hadde derfor ikke registrert at telefonen hadde ringt. Utover kvelden sjekket hun telefonen og så at hun hadde et par ubesvarte anrop fra 625 60 000. Ett av familiemedlemmene hadde da spøkt med at det kanskje var Norsk Tipping... Etter et søk på gulesider, viste det seg at det faktisk stemte.

– Da måtte jeg inn i appen og sjekke resultatene. Jeg trodde først det sto 1 400 kroner, men det stemte liksom ikke overens med alle nullene som sto bak, forteller kvinnen og ler.

– Det ble jubel i stua da, ja. Stemningen er god.

Kvinnen ser nå særlig frem til én ting:

– Det blir nok ekstra kos på bobilturene fremover.

Vi gratulerer!

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Nye sjanser onsdag

Allerede onsdag 1. februar er det duket for nye Joker-sjanser, da i forbindelse med Vikinglotto. Det vil da ligge ca. 1,5 millioner kroner i potten.

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00