jokervinnerhistorie

Unni vant over 2 mill. som Joker-kandidat

Drømmen om ferieleilighet i varmere strøk ble plutselig ikke så fjern for Unni Elisabeth Wikerøy fra Skaun i Trøndelag, da hun som Joker-kandidat klatret helt til topps på premiestigen.

TIL TOPPS: Unni Elisabeth Wikerøy (61) fra Skaun ble over 2 millioner kroner rikere, etter å ha blitt trukket ut som Joker-kandidaten.
Forfatterbilde Norsk TippingJon ChristianDybendalPublisert:29. desember 2021Endret:3. januar 2023

Det ble litt av en romjulskveld for Unni Elisabeth Wikerøy (61) fra Skaun i Trøndelag. Hun ble nemlig trukket ut som Joker-kandidat onsdag 29. desember.

- Nå ble jeg litt skjelven her, dette er jo som en drøm, svarte Unni da Norsk Tipping ringte og fortalte den gode nyheten.

Til topps

Det kunne ikke gått noe bedre for skauningen: Øverst på premiestigen lå 2 087 000 kroner og ventet, etter en solid overføring fra forrige Joker-trekning. Wikerøy var selv med og tok de logiske opp/ned-valgene under TV-trekningen, og da hun var gjennom hele tallrekka kunne hun til slutt innkassere 1. premien på over 2 millioner kroner.

- Du verden, nå er jeg overlykkelig. Dette var en skikkelig stor overraskelse med en så stor sum. Jeg vet ikke om det har gått helt opp for meg, utbryter hun når vi tar kontakt etter at premien er sikret.

Bryllupsdag og ferieleilighet

Wikerøy har over lang tid hatt en drøm om hva hun ville gjøre dersom hun plutselig fikk ekstra penger på bok.

- Vi har lenge hatt et ønske om ferieleilighet i varmere strøk, og det kan det jo hende vi får til nå. Men det må nok fordøyes litt først,  sier den glade Joker-vinneren.

Det er ikke bare premien som skal feires de neste dagene.

- Vi har bryllupsdag i morgen. Da har vi vært gift i 21 år, så feiring hadde det blitt uansett, men nå tror jeg vi må feire litt ekstra. I kveld blir det rolig for jeg skal opp tidlig på jobb i morgen. Nå gleder jeg meg til å ringe familien, men jeg tviler på at alle vil tro på det jeg sier, humrer Wikerøy som hadde kjøpt vinnerkupongen hos Extra Buvika.

Norsk Tipping gratulerer!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flere Joker-sjanser på lørdag

Lørdag 1. januar er det igjen duket for ny Joker-trekning, da sammen med Lotto. Siden kveldens Joker-kandidat gikk helt til topps på premiestigen, vil det ikke bli noen overføring til neste trekning. Joker-potten vil derfor ligge på ca. 1,8 millioner kroner.

            

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000. Les mer om vinnersjanse for Joker her.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 3 340 155

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 105

  • Antall millionærer i 2020: 73

  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 4 463 000 kr

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler