jokervinnerhistorie

Ble Joker-millionær på fly til Spania

Lørdagens Joker-kandidat tok ikke telefonen da Norsk Tipping forsøkte å kontakte ham før trekning. Det hadde han god grunn til – han satt nemlig lykkelig uvitende om at han var 2,8 mill. rikere, på et fly i retning Spania.

SPANIA: Ferieturen startet bra for lørdagens Joker-kandidat.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:2. oktober 2021Endret:3. januar 2023

Lørdag 2. oktober ble en 43 år gammel mann fra Lillestrøm i Viken trukket ut som Joker-kandidat blant alle som hadde spilt Joker før spillefrist. Som Joker-kandidat var han allerede sikret inngangssummen på 780 000 kroner, og øverst på premiestigen lå 3,9 millioner kroner og ventet dersom det gikk hele veien til topps.

Det lyktes ikke Norsk Tipping å komme i kontakt med mannen før trekning, men da vi gjorde et nytt forsøk i etterkant fikk vi endelig tak i den intetanende Joker-kandidaten. Det viste seg at mannen hadde befunnet seg høyt oppe i luften på vei til sydligere strøk. Han ante dermed ingenting om hva som hadde foregått nede på bakkeplan i hjemlandet.

Joker-millionær

I lillestrømlingens fravær under trekningen måtte Embla trå til og gjøre de logiske valgene for ham. Etter litt starttrøbbel, med bom på første valget, ble resten av veien frem til siste tall ren plankekjøring. På grunn av den første glippen gikk det ikke helt til topps for Joker-kandidaten, men han havnet rett under med en pen premie på nøyaktig 2 808 000 kroner.

Dette er tallene Embla fikk å bryne seg på:

 6 - 8 - 3 - 1 - 3Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Fikk millionbeskjeden i bilen

Den ferske Joker-millionæren var på vei i bil fra flyplassen da Norsk Tipping fikk tak i ham etter trekning. Etter å ha blitt forsikret om at han ikke var den som kjørte, fikk han servert vinnerbeskjeden.

– Det er ... Ja, det høres fint ut det. Det er litt vanskelig å forholde seg til det her, svarer den litt ordknappe vinneren, som ønsker å være anonym. Med seg i bilen hadde han resten av familien som var minst like satt ut. 

Lillestrøm-mannen var usikker på om det ble noe feiring av millionpremien, men på en annen side – hvem trenger vel det når man ferierer i Spania, og hver dag er en fest i seg selv?

Vinnerkupongen hadde mannen kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer!

Les også: Spillevett: Er du risikotager eller realist?

Ny trekning onsdag

Joker har til sammen to trekninger hver uke. Det betyr at allerede onsdag 6. oktober er det duket for ny Joker-trekning. Siden Joker-kandidaten ikke tok med seg toppremien under lørdagens trekning, overføres det resterende beløpet til onsdagens premiepott, som blir på ca. 2,1 millioner kroner. 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler