jokervinnerhistorie

Fikk ny motorsykkel og ble Joker-millionær på to dager

Lørdagens Joker-kandidat må virkelig sies å ha hatt en hyggelig start på sommeren. Først gikk han til anskaffelse av en motorsykkel, og to dager senere fikk han Telefonen fra Hamar med gode nyheter.

FARTSFYLT LØRDAG: Joker-kandidaten ble overrasket av Telefonen fra Hamar midt under øvelseskjøring med ny motorsykkel.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:12. juni 2021Endret:3. januar 2023

Lørdag 12. juni ble en mann på 50 år fra Vennesla i Agder trukket ut som Joker-kandidat. Da Norsk Tipping kontaktet ham i forkant av TV-trekningen var han ute på øvelseskjøring og hadde nettopp stoppet opp for å ta en liten pause. Vendølen hadde nemlig, bare to dager i forveien, kjøpt seg sin aller første motorsykkel.

Over 2,7 mill. på toppen av premiestigen

– Nå ble jeg litt satt ut her. Å herregud, svarte mannen da han ble forklart at han som Joker-kandidat allerede var sikret en premie på 553 000 kroner. Dersom han klatret helt til topps på premiestigen, ville han kunne se seg godt fornøyd med hele 2 766 000 kroner i løpet av kvelden.

Etter å ha tenkt seg litt om landet mannen på at han ønsket å la Embla ta de logiske valgene for ham.

– Men jeg skal love deg at jeg kommer til å sitte klar foran TV-en når trekningen starter, lo Joker-kandidaten som ønsker å være anonym. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ble Joker-millionær

Dette er tallene Embla fikk å bryne seg på for Joker-kandidaten:

9 - 0 - 2 - 5 - 7

Som alltid startet Embla med det bakerste tallet, og det var ren plankekjøring frem til det tredje. På det som i utgangspunktet så ut som et enkelt valg, ble det bom da det skjulte tallet viste seg å være 0. For selv om det mest logiske valget vil være å gå opp her, vet man likevel aldri hvilket tall som dukker opp. Resten av veien gikk uten problemer og mannen endte til slutt opp med en mer enn hyggelig premiesum på nøyaktig 1 217 000 kroner.

Fotball-EM er i gang – her kan man laste ned hele kampoversikten

– Bare en ting som topper det her

– Tusen takk! Dette er helt ubeskrivelig og fortsatt helt uvirkelig, jubler mannen når Norsk Tipping tar kontakt etter TV-sendingen.

At han ikke hadde klatret helt til topps på premiestigen, gjorde ingen verdens ting.

– Jeg hadde vært fornøyd om det bare ble med inngangssummen, sier den glade Joker-millionæren, som allerede har planene klare for premien:

– Den skal brukes til oppussing av hus, fiksing av tenner hos tannlegen og så vil det gå noe til datteren.

Vendølen fortalte at han tidligere samme dag hadde hatt en samtale om at det er så og si umulig å vinne i Lotto og Joker, men at han likevel har lagret Norsk Tippings nummer - bare sånn i tilfelle.

– Det er bare en ting som topper det her, og det hendte for ti år siden, sier mannen tydelig rørt og sikter til da han fikk en datter.

– Nå skal vi slappe av resten av kvelden, så blir det kanskje en liten feiring på Burger King i morgen, om datteren får det slik hun vil, ler den heldige Joker-vinneren.

Vinnerkupongen hadde Vennesla-mannen kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer!

Lørdag 26. juni er det Supertrekning i Lotto med minst 35 ekstra Lotto-millionærer

Ny trekning onsdag

Joker har trekninger to ganger i uka. Det betyr at allerede onsdag 16. juni er det duket for ny Joker-trekning - og med lørdagens premieoverføring på ca. 1,5 millioner, vil premiepotten være på ca. 2,6 millioner kroner. For å være med må man spille før onsdag kl. 18.00.

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler