jokervinnerhistorie

Jokerkandidaten vant nesten 2,2 mill. på 39-årsdagen

En kvinne fra Jessheim i Viken toppet bursdagsfeiringen med å vinne hele 1. premiepotten i Joker på nesten 2,2 millioner kroner. Slik gikk det for seg.

MILLION-BURSDAG: Joker-kandidaten hadde dobbel grunn til å feire onsdag kveld.Adobe Stocks/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:25. august 2021Endret:3. januar 2023

Det var en rimelig overrasket jubilant som tok telefonen da Norsk Tippings vinnernummer, 625 60 000, lyste opp skjermen. Jessheimkvinnen, som ønsker å være anonym, satt i bilen med sønnen på vei til sin egen bursdagsmiddag, men lot seg gladelig forstyrre.

– Hæ? Hva er det du sier? Oi, herregud, nå begynner jeg å gråte her, svarte den tydelig rørte Jokerkandidaten da hun ble informert om at hun allerede hadde sikret seg en inngangssum på 440 000 kroner, og dersom det gikk hele veien til topps – 2 199 000 kroner, for å være nøyaktig. Ved siden av henne i bilen satt sønnen med store øyne mens moren hadde satt Norsk Tipping over på høyttaler.

Én bom og én Joker

Embla fikk det ærefulle oppdraget med å gjennomføre de logiske opp-ned-valgene for den ferske 39-åringen. Det skulle vise seg å ikke være dumt, selv om maskinen gikk på en liten smell halvveis i rekka.

Dette er tallene Embla fikk å bryne seg på onsdag 25. august: 

 7 - 0 - 1 - 3 - 8

Det som i utgangspunktet så ut som et av de enkleste valgene, ble likevel det tøffeste. Logisk nok valgte Embla å gå opp på tallet 1, mens det skjulte tallet viste seg å være 0. Man kan med andre ord aldri være helt sikker når det kommer til Joker-spillet. Dermed så det en stund ut til at onsdagens Joker-kandidat ikke kom til å nå helt opp. Men overraskelsene var ennå ikke over, og på det aller siste tallet spratt jammen meg Jokeren frem og sendte bursdagsbarnet rett til topps hvor ca. 2,2 millioner kroner lå og ventet.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Mobilen kokte

– "God damn", jeg har nesten ikke stemme igjen. Dette var nervepirrende. Helt "insane" ... Jeg vet ikke hva jeg skal si, ler den ferske Joker-millionæren da Norsk Tipping tar kontakt etter TV-sendingen.

Bursdagsbarnet hadde sett trekningen hjemmefra med sønnen etter å ha kommet hjem fra den lille restaurantfeiringen.

– Jeg husker ikke hva jeg spiste. Sønnen min klarte ikke å velge mellom appelsin- og jordbærjuice. "Ta begge du", sa jeg og han ble så glad. 

På forhånd hadde hun ringt flere venner og familie og bedt dem følge med på TV-trekningen, og kunne fortelle at mobilen kokte over av folk som ville gratulere. Selv hadde hun filmet hele trekningen og fått med seg jubelbrøl fra både sønnen og seg selv.

Ekskjæresten glemte bursdagen

Joker-kandidaten og sønnen hadde under middagen begynt å legge litt planer for hva de ønsket å bruke premien på. De landet foreløpig på boblebad på terrassen, mens resten av pengene skal brukes til kos med familie og venner og investering.

At dette ble en dag som går inn i minnebøkene for Jokervinneren fra Jessheim er det ingen tvil om.

– Dette er en dag man ikke glemmer, uansett om jeg hadde hatt bursdag eller ikke. Dagen har vært superfin. I fjor glemte ekskjæresten min hele bursdagen, så det skulle egentlig ikke så mye til, ler 39-åringen.

Feiringen stoppet ikke der:

– Det blir Tusenfryd i morgen, og da blir det sikkert noen is ekstra, avslutter den glade jubilanten.

Vinnerkupongen hadde hun kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer!

Les også: Spillevett: Er du risikotager eller realist?

Ny trekning lørdag

Lørdag 28. august går neste Joker-trekning av stabelen med ca. 2 millioner kroner i 1. premiepotten. For å være med på moroa må man spille før lørdag kl. 18.00.

Lykke til! 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler