jokervinnerhistorie

3 mill. til Joker-kandidaten

Jokeren dukket ikke opp under lørdagens Joker-trekning, men det spilte ingen rolle. Embla sørget for å sende Joker-kandidaten rett til topps på premiestigen hvor over 3 millioner kroner ventet.

JOKER-MILLIONÆR: Den heldige kristiansunderen ble i løpet av lørdagskvelden 3 millioner kroner rikere.
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:27. november 2021Endret:3. januar 2023

En mann fra Kristiansund i Møre og Romsdal kommer nok ikke til å glemme lørdag 27. november med det første.

Under novembers siste Joker-trekning fikk han et uventet anrop fra Hamar, med beskjed om at han hadde blitt trukket ut som Joker-kandidat. Med det hadde han, uansett utfall, sikret seg en inngangssum på 637 000 kroner. Gikk det rett vei kunne han om litt juble over nøyaktig 3 187 000 kroner ekstra inn på konto før adventstida for alvor satte inn.

Nytt hus

– Dette har jeg ventet på i mange år. Nå ble jeg litt nervøs her, var det første mannen svarte da han fikk vite at det var Norsk Tipping som ringte. 

Mannen hadde derimot ingenting å frykte – for ringer det fra nummer 625 60 000 er det bare gode nyheter i vente. 

– Å hooooisann. Dette var litt av en julepresang. Jeg har nesten ikke ord, jublet kristiansundingen da han fikk vite hva han allerede hadde vunnet og hva han potensielt kunne ende kvelden med dersom han klatret til topps på premiestigen. 

Det var det ingen tvil om hva en stor premie skulle brukes til: Joker-kandidaten kunne fortelle at han lenge har drømt om å kjøpe seg et hus i nærheten av Oslo. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Null stress

Embla fikk det ærefulle oppdraget med å ta de logiske valgene for lørdagens Joker-kandidat ut fra disse tallene:

3 - 0 - 9 - 5 - 7 

Det gikk som bare rakker'n: Null stress og god glid helt opp til 1. premien på over 3 millioner kroner. 

Feiret med fiskegrateng fra First Price

Da Norsk Tipping ringte den heldige mannen etter TV-trekningen var det god stemning i andre enden.

– Det er skikkelig deilig. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, ler den ferske millionæren, som ønsker å være anonym. 

Men dette var faktisk ikke første gang han hadde hatt hellet med seg i Joker. Tilbake i 2001 vant han nemlig 11 000 kroner.

– Jeg har brevet foran meg her. Det blir litt simpelt å spise en fiskegrateng på tilbud fra First Price nå. Men jeg får feire med noe godt å drikke litt senere i kveld, humrer han.

Vinnerkupongen hadde mannen kjøpt hos Rema 1000 Løkkemyra, hvor de hyggelige ansatte snart kan vente seg en kake påspandert av en rykende fersk Joker-millionær. 

Norsk Tipping gratulerer!

Les også: Å ta pause kan forhindre spilleproblemer

Desember-trekning

Onsdag 1. desember er det både advent og ny Joker-trekning. Den som skulle være så heldig å bli trukket ut som desembers første Joker-kandidat har mulighet til å sikre seg ca. 1,1 millioner kroner. Slettes ingen en dårlig sum å legge til på årets julebudsjett.

Lykke til!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler