nabolagetvinnerhistorie

Kjell vant 1 million kroner på flombefaring

På hytta for å se på skadene etter uværet «Hans» fikk Kjell Norman Borglund fra Raufoss en telefon han sent vil glemme. Han ble nemlig ukens hovedvinner av 1 million kroner i Nabolaget.

PÅ HYTTETUR: Kjell Norman Borglund befant seg på hytta da Norsk Tipping ringte med millionbudskapet fredag kveld.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:11. august 2023Endret:14. august 2023

Flere nabolag rundt om i landet fikk en ekstra fin start på helgen etter å ha vunnet små og store premier i Nabolaget-trekningen.

Fredagens heldigste ble Kjell Norman Borglund (71) fra Raufoss i Innlandet. Han vant ukens hovedpremie og kan glede seg over at 1 million kroner er på vei til hans konto.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

På flombefaring av hytta

– Norsk Tipping sier du? Men uff da, spøker Kjell Norman Borglund når Norsk Tipping presenterer seg på telefonen fredag kveld.

På hytta for å se på skadene etter uværet og flommen, fikk Borglund beskjeden om at han var trukket ut som ukens hovedvinner av 1 million kroner.

– Det var ikke dumt. En veldig hyggelig overraskelse, humrer Borglund glad.

– Jeg er på hytta akkurat nå, ikke så veldig langt hjemmefra, for å se på skadene etter uværet og flommen, forteller Borglund og legger til:

– Kanskje jeg må bruke litt av premien på å ordne opp her.

Hovedplanen for hva premien skal gå til er imidlertid langt hyggeligere:

– Jeg har både barn og barnebarn, så jeg skal dele litt med familien. Kanskje jeg skal spandere en ferietur eller noe sånn, avslutter Borglund glad.

Vinnerkupongen kjøpte Borglund på mobil.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Over 10 000 fredags-vinnere

Det er ikke bare Kjell Norman Borglund som sikret seg en premie på adressen sin og kan gå jublende inn i helga. Borglunds nærmeste spillende naboer vinner summer på alt fra 100 000 kroner til én femtilapp. I tillegg trekkes det ut fem andre nabolag hvor hovedvinnerne får 100 000 kroner, og deres spillende naboer vinner premier på alt fra 10 000 til 50 kroner.

Her er de fem andre nabolagene som det i kveld drysses premier over, i tillegg til Borglunds nabolag på Raufoss:

  • Sætre i Viken

  • Alta i Troms og Finnmark

  • Bryne i Rogaland

  • Torvastad i Rogaland

  • Sandnes i Rogaland

Vi gratulerer alle kveldens heldige vinnerne!

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler