flaxvinnerhistorie

Kjersti hadde griseflaks - vant i GriseFlax

Kjersti Alvsdatter Vinjerui fra Hægeland gikk rundt med et GriseFlax-lodd i lommeboka i flere uker før hun plutselig husket å skrape. 

FLAX: Vant på GriseFlax og fikk grisefint reisebudsjett (illustrasjonsfoto)Sverre Houmb
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:25. november 2019Endret:2. januar 2023

- Ja, dette var moro. Jeg kjøpte GriseFlax på Spar Hægeland og hevet det der også.

Glemte loddet

- Saken er at vi pleier å ha pakkelek, og da putter jeg ofte litt GriseFlax inn i pakkene. Først vant vi 20 kroner på ett GriseFlax-lodd og byttet det inn i to nye. Vinnerloddet ble liggende i lommeboka mi i ett par uker før vi husket å skrape det, sier Kjersti Alvsdatter Vinjerui, den blide vinneren fra Hægeland. 

Skrap GriseFlax her

Ekstra reisebudsjett

Familien skal til Syden på lørdag og dette blir nå ekstra feriebudsjett.

- Vi er egentlig så sjokka over å ha vunnet at vi ikke helt vet hva vi skal gjøre med 10 000 kroner ekstra, men vi finner nok på noe, sier den blide hægelandskvinnen. 

Vi gratulerer! 

Skrap GriseFlax her

GriseFlax er ett av Norsk Tipping sine mest populære lodd. Det koster kun 10 kroner og du kan vinne 10 000 kroner. 

GriseFlax får du hos alle Norsk Tipping sine kommisjonærer. Du kan også skrape GriseFlax digitalt her

Skal du lage julekalender til deg selv, barna, kjæresten eller noen andre? Stikk ett GriseFlax i hver luke. Kanskje har du svinaktig flaks med GriseFlax i advent. 

Skrap GriseFlax her

Vinnersannsynlighet GriseFlax toppremie: 1: 343 750

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler