flaxvinnerhistorie

Holdt på Flax-hemmeligheten til han kom hjem til kona

Det siste Tønsberg-mannen gjorde før han dro hjem fra jobb, var å vinne 1 million kroner på MillionFlax.

DIGITALT: Mannen fra Tønsberg kjøpte vinnerloddet på mobilen.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:16. september 2020Endret:2. januar 2023

- Jeg ringte hjem til kona og fortalte at jeg snart var på vei hjem fra jobb. Før jeg reiste kjøpte jeg MillionFlax. Jeg satt alene på kontoret og plutselig lyste det opp på telefonen "Gratulerer du har vunnet 1 million kroner", forteller mannen, som ønsker å være anonym.

MillionFlax kan skrapes her

«En liten overraskelse»

Han fant imidlertid ut at han ikke skulle ringe kona opp igjen og fortelle hva som hadde skjedd. I stedet satte han seg i bilen og kjørte hjem.

- Da jeg kom inn døren, sa jeg til kona at jeg hadde en liten overraskelse. Først trodde hun ikke på det, så jeg måtte vise henne Norsk Tipping-appen min, hvor det sto at jeg hadde vunnet. Da sa hun at det var helt utrolig. Så tok vi oss et glass vin hver til middagen, forteller en glad mann.

Hva tenkte du da du satt på jobb og så du hadde vunnet?

- Først begynte jeg å lure på om det var sant, svarer han.

Har en plan

- Jublet du høyt da du skjønte det?

- Nei, jeg bare tenkte inni meg "er det mulig?". Jeg sov ikke så godt den natta. Det var mange tanker som kom. Jeg synes dette er veldig moro, sier mannen.

Tønsberg-mannen sier han vet hva han skal bruke gevinsten på.

- Vi har akkurat kjøpt ny bil. Og det er ikke så lenge siden vi kjøpte oss hytte. Så pengene skal gå med til det, røper han.

Vinnerloddet ble kjøpt på mobil.

            

Vinnersannsynlighet Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersannsynlighet.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersannsynligheten for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersannsynligheten for toppremien på 1 million kroner 1:600 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 000 lodd. Vinnersannsynligheten for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersannsynligheten er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019 (alle typer Flax-lodd): 9 049 408

  • Antall førstepremieutbetalinger 2019 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2019: 45

  • Antall millionærer i 2019: 45

  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 4 800 000 kr (Flax for livet)

    

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler