aktuelt

Kommune to er trukket! Er du den neste vinneren?

Hvor skal vinneren bo? Vi har trukket den andre vinnerkommunen og setter kursen sørover igjen. Telefonen fra Hamar er så klart med. Blir du den neste vinneren av "Hvor skal vinneren bo?"

TELEFONEN FRA HAMAR: Nå tar Elin med Telefonen fra Hamar videre fra Båtsfjord til vinnerkommune nummer to.Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:11. mars 2019Endret:2. januar 2023

Hvor skal vinneren bo? Jo, den andre vinneren bor i Frogn kommune. Elin Bjørn tar med seg Telefonen fra Hamar dit for å trekke den andre av tre vinnere i konkurransen "Hvor skal vinneren bo?".

Hvem den neste vinneren blir vet vi ikke før på torsdag 14. mars. Da trekker vi den andre vinneren i konkurransen, som stikker av med 100.000 kroner. Dessuten har vi veldig lyst til å komme på besøk for å overrekke premien.

For å være med i trekningen i Frogn kommune må du melde deg på innen torsdag klokken 12:00.

Da Frogn kommune ble trukket ut som vinnerkommune, mandag 11. mars klokken 12:00, var det 532 påmeldte fra Frogn kommune. Det betyr en vinnersjanse på 1:532 for alle påmeldte frogninger. 

Nå reiser vi avgårde til Frogn. På torsdag 14. mars klokken 18:00 ringer vi vinneren. Du kan følge oppringningen direkte på vår Instagram-profil. Vi gleder oss til å bli kjent med kommunen og trekke den heldige frogningen.

LES OGSÅ: Båtsfjordvinner: - Æ kain ikkje tru det!

Bor du ikke i Frogn? Fortvil ikke

På fredag 15. mars trekker vi den aller siste vinnerkommunen i "Hvor skal vinneren bo?". Da kan det bli nettopp din kommune vi trekker og du kan være med i trekningen om 100.000 kroner. Alt du trenger å gjøre er å melde deg på, krysse fingrene og følge med på våre Facebook-sider for annonsering av vinnerkommune 3. 

Hvor bor vinnerne?

  1. Båtsfjord kommune, Aid Sigrunn.

  2. Frogn kommune, vinner trekkes 14. mars.

  3. Vinnerkommune trekkes 15. mars og vinner trekkes 19. mars. 

Lykke til!

Følg med på Norsk Tipping sine Facebooksider for annonseringer og vinnerreaksjoner i forbindelse med "Hvor skal vinneren bo?"

Konkurransereglene finner du her.

Har du spørsmål? Ta kontakt med kundeservice her.

(Vinnersjansen for resterende trekninger er todelt: 1:antall påmeldte deltakere og 1:antall deltakere som bor i den trukne kommunen)

Relaterte artikler