flax

Konkurranse: Vinn kinobilletter til valgfri film!

Vi deler ut to kinobilletter til fem heldige vinnere, og dersom du vinner kan du bruke dem på en valgfri kinofilm. Svar på spørsmålet nedenfor og bli med i trekningen!

KONKURRANSE: Vinn kinobilletter. Kanskje du vil få med deg den nye Fjols til Fjells-filmen?Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingAne-MarthePedersenPublisert:18. februar 2020Endret:2. januar 2023

I disse dager er både kinolerret og Flax-lodd preget av Fjols til Fjells.

63 år etter den første Fjols til Fjells filmen kommer nå oppfølgeren med Herbert Nordrum i hovedrollen på kino - og her spiller Flax en helt spesiell rolle. I forbindelse med kinopremiere 21.februar trekker vi ut to kinobilletter til fem heldige vinnere (som har riktig svar). Billettene kan brukes på valgfri film. 

For å være med i konkurransen må du svare riktig på spørsmålet: Hvor mye koster et Fjols til fjells Flax-lodd?

Du sender ditt svar på e-post til konkurranse@norsk-tipping.no  Husk å legge ved navn, adresse og telefonnummer. Svar innen søndag 23.februar. Vinnerne kontaktes etter trekningsdagen.

Fjols til fjells Flax kjøper du hos kommisjonær, eller du kan skrape digitalt her.

(Vinnersannsynlighet konkurranse: 5:antall deltakere)

(Vinnersannsynlighet toppremie Fjols til fjells Flax: 1:350.000)

Lykke til!

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler