- Mange grunner til at dette ble årets bil 2018

- Mange grunner til at dette ble årets bil 2018

FLAXBIL: - De som skal ha en luksuriøs mindre SUV må ta denne bilen med i betraktning, Hans Christian Aanmoen, daglig leder ved Østli AS

Foto. Sverre Houmb

- Mange grunner til at dette ble årets bil 2018

Volvo-forhandler Hans Christian er ikke i tvil: Årets FlaxBil, Volvo XC60 T8 AWD, er en premiumbil, den ypperste SUV i sin klasse - og en ekte ladbar hybrid.

- Jeg har eid en slik XC60 selv, og er veldig fornøyd med kvaliteten. Jeg har selv små barn, så for meg er det også et stort poeng at sikkerheten er så god som mulig. Blant annet ser nye XC60 store dyr og fotgjengere, følger linjer i veien og bremser for deg - og strammer belter hvis den observerer en elg, sier Hans Christian Aanmoen, daglig leder ved Østli AS i Elverum, forhandler av brukte Volvo.  

På topp - i verden

Volvo XC60 har fått svært gode anmeldelser i bilpressen, og det toppet seg da den ble kåret til årets bil i verden (World COTY) for noen måneder tilbake. Aanmoen synes ikke det er rart at modellen gikk helt til topps i kåringen. 

-  Helhetsinntrykket er at bilen er veldig bra, har en veldig sterk motor, og passer ypperlig til kort pendling. Man blir bortskjemt med masse hestekrefter og det lave støynivået. Den er faktisk bygget som en hybrid, så du taper ikke bagasjeplass sammenlignet med biler som har valgt å legge batteriet i bagasjerommet, sier Aanmoen. Dette er nok per i dag kanskje det beste hybridalternativet på markedet. Konkurrenter kommer nok etter, men per i dag er Volvo helt fremme, sier han.

Skrap BilFlax 2018 her og nå!

Varm hyttebil og autobahn-racer 

- Her oppe i Sør-Østerdal er vintrene harde. Da er det er kjekt med appen Volvo On Call, med forvarming av bil (og følgelig kjøling på varme dager). Det er en ypperlig vinterbil. Det er nye motorer med åttetrinns automat-girkasse, og du kan kjøre den både sportslig og økonomisk. Den kan være både hyttebil og Autobahn-racer. De (Volvo) har fått til flere biler i én, og den ligger veldig bra på veien, sier Aanmoen. 

Et klart alternativ

- De som skal ha en luksuriøs mindre SUV ta denne bilen med i betraktning. Jeg har prøvd konkurrentene, og det er denne og Porsche Macan som ligger nærmest hjertet for meg når det kommer til kjøreegenskaper. Vi hos Østlie ser at mange som vurderer Macan stort sett vurderer den mot Volvo.

Vinn Volvo XC60  T8 AWD R-design - skrap BilFlax.


BilFlax kan du skrape digitalt eller kjøpe hos din Norsk Tipping-kommisjonær. Det er pr. 04.06 seks biler i toppremie på de fysiske loddene. De digitale loddene tilbys i form av en umiddelbar trekning, slik at sannsynligheten for å vinne er den samme hver gang.  BilFlax 2018 koster 25,-

Skrap BilFlax 2018 her og nå!

Vinnersannsynlighet BilFlax er 1: 312.525.