jokervinnerhistorie

Kvinne i 30-årene fra Moss vant 2,9 millioner kroner i Joker

– Nå går jeg bare rundt og rundt på kjøkkenet her, sa mossingen da hun fikk vite at hun var trukket ut som kveldens Joker-kandidat. Noen timer senere var hun blitt millionær.

FULL POTT: Kvelden 18. januar ble alt annet enn vanlig for en heldig kvinne fra Moss.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:18. januar 2023

– Er det mulig? Er det sant?

Overraskelsen ble stor for kveldens heldige da hun fikk beskjeden om at hun var kveldens Joker-kandidat og derfor allerede hadde sikret seg 599 000 kroner i inngangspremie.

Nå hadde hun sjansen til å klatre videre på premiestigen. På toppen lå nesten 3 millioner kroner.

– Oi, oi, oi. Nå går jeg bare rundt og rundt på kjøkkenet her, ler hun.

Å selv skulle ta de logiske valgene ble litt i meste laget for den spente kandidaten, så hun overlot logiske valgene til datamaskinen Ask.

Helt i mål

Rekka til Joker-kandidaten så slik ut (leses fra høyre mot venstre):

5 - 2 - 9 - 1 - 3

Det gikk så godt som det kunne gå: Samtlige tall gikk inn. Mossingen klatret dermed helt til toppen av premiestigen og kan snart vente seg nøyaktige 2 994 000 kroner i premie på nyåret.

– Det føles ganske så spesielt, erklærer en betuttet vinner når Telefonen fra Hamar igjen slår på tråden etter endt trekning.

– Det føles helt rått. Nå skal det betales ned gjeld, samt at det kanskje blir noen oppgraderinger på leiligheten. Moro at jeg faktisk vant litt mer enn hun som vant i Vikinglotto, ler hun og sikter til andrepremievinneren som sikret seg 2,8 millioner kroner samme kveld.

– Jeg har sagt at jeg ønsker meg en liten hytte uten strøm og vann men vi får se hva det blir til, avslutter hun blidt.

Vinnerkupongen ble kjøpt via Norsk Tippings mobilapp.

Norsk Tipping gratulerer!

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Alltid flere vinnere

Selv om det kun er én spiller som får sjansen som Joker-kandidat, er det alltid flere som sikrer seg en større eller mindre slant hver onsdag og lørdag. Denne gangen var det for eksempel 4 spillere som klarte fem rette og dermed sikret seg 64 510 kroner i premie. På fire rette var det 140 spillere som fikk greit igjen for kupongen med 2 180 kroner hver.

Nye sjanser lørdag

Lørdag 21. januar blir det nye Joker-sjanser, da i forbindelse med Lotto. Her vil det ligge rundt 1 million kroner i potten til den som trekkes ut som Joker-kandidat–hvis tallene går veien, så klart.

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler