Kvinne vant 1 million kroner i Keno: - Blir kanskje ny bil

Kvinne vant 1 million kroner i Keno: - Blir kanskje ny bil

GLAD: En kvinne fra Nordland er svært fornøyd med å fylle opp bankkontoen med 1 million Keno-kroner.

Illustrasjonsfoto: Adobe Stock

Kvinne vant 1 million kroner i Keno: - Blir kanskje ny bil

En kvinne fra Nordland hadde ikke sjekket kupongen da vi ringte henne og fortalte at hun hadde vunnet 1 million kroner i Keno.

Kvinnen leverte et lynspill i Super Keno med en rekkepris på 5 kroner. Kvinnen fikk inn ti tall - dermed er 1 million Keno-kroner på vei til kvinnens konto.

Her kan man spille Keno

- Du verden! Jeg pleier å spille Keno, men har ikke vunnet mer enn 100 kroner før. Nei, vet du hva, tenk å være så heldig. Nå ble jeg helt rar i kroppen. Jeg har nesten ikke ord, sier kvinnen.

Vi fikk tak i henne på tredje forsøk.

- Du skjønner jeg hadde vært borte en tur, og så hadde jeg satt telefonen på lydløs, forteller hun.

Kvinnen sier hun muligens bytter ut en eldre bil. 

- Det kan nok hende det blir bilbytte. Den jeg har har det vært mye tull med siste årene. Resten av pengene skal inn på sparekonto, sier kvinnen, som er veldig glad for premien.

- Kanskje blir det noe ekstra til jul og, legger hun til. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Dette er Keno

Keno har trekning hver dag, og man kan levere frem til kl. 20.00 hver kveld og en halvtime etter leveringsfristen får man vite resultatet.

Her kan man spille Keno

Hun hadde levert en kupong på Keno-nivå 10 med rekkepris 5 kroner. I hver trekning trekkes det ut 20 tall (av totalt 70). Keno-nivået sier noe om hvor mange tall man spiller med, og Nordland-kvinnen hadde altså 10 tall i sin rekke. Samtlige var blant de uttrukne tallene, og det betyr toppremie.

I Keno er premien fast, dvs. den er en odds som man ganger med rekkeprisen. Får du inn 10 tall på Keno-nivå 10, er oddsen 200 000. 

Og 200 000 ganger 5 kroner i rekkepris blir 1 millioner kroner i premie.

            

Vinnersjanse Keno

Det trekkes totalt 20 tall av 70 mulige i hver Keno-trekning. For å vinne førstepremie må du spille på Keno-nivå 10 og få 10 rette. Sannsynligheten for det er 1:2 147 181. Det er med andre ord drøyt 2,14 millioner mulige kombinasjoner av 10 rette på Keno-nivå 10. Det er totalt 9 Keno-nivåer, og det er egne vinnersjanse på hvert nivå. Les mer om Keno og vinnersjanse her 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 2 707 220
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 2
  • Antall millionærer i 2020: 2
  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 6 000 000 kr