flax

Legg ikke ut på påskeferie uten PåskeFlax

Sjekk ut hvorfor du bør huske PåskeFlax til påskekosen.

TIL GJESTENE: PåskeFlax kan brukes til så mangt! Hva med som bordkort til påskegjestene?Jon Christian Dybendal
Forfatterbilde Norsk TippingPernilleStorholm SkaretPublisert:12. april 2019Endret:2. januar 2023

Er du klar for påskeferie, kos, spill - og kanskje litt ekstra spenning?

I så fall bør du ikke legge ut på påsketur uten PåskeFlax! Loddet byr nemlig på fire spill i ett lodd - og hele 23 sjanser til å vinne en halv million kroner! 

Våre PåskeFlax-tips 

Hva med å kjøpe inn PåskeFlax som premie i årets yatzy eller quiz-duell?

Eller å putte PåskeFlax i påskeegget til en god venn eller kjæresten? Tenk om påskeegget plutselig blir verdt en halv million kroner!

Selvfølgelig er det heller ingen skam å skrape PåskeFlax for kosens og spenningens skyld. Med fire spill i ett lodd har du mange sjanser til å forsøke å skrape fram en halv million kroner.

Her kan du kjøpe PåskeFlax

PåskeFlax får du kjøpt i matbutikker og kiosker. I tillegg kan du skrape på nett HER.

Visste du at det i snitt er premie på hvert andre lodd?

Skrap deg en god påske!

(Vinnersannsynligheten for toppremien er 1:350.000.)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler