Leverte rett før fristen - ble Eurojackpot-millionær

Leverte rett før fristen - ble Eurojackpot-millionær

GRATULERER: En kvinne fra Lenvik vant 1 million kroner på kvinnedagen

Foto: Pernille Storholm Skaret

Leverte rett før fristen - ble Eurojackpot-millionær

Det ble full jubel i andre enden av røret da vi ringte fra Norsk Tipping fredag kveld.

- Nå tuller du, spør en 30-åring fra Lenvik i Troms når hun får høre at hun er vinneren av 1 million kroner fredag kveld.

Spill Eurojackpot før fredag klokka 19.00!

Den heldige kvinnen er ukas vinner av, ikke bare 1 million kroner, men også et reisegavekort på 100.000 kroner.

- Jeg innså rett før leveringsfrist at kupongen var utgått da jeg var på butikken. Jeg slang meg inn i bilen og leverte et spill i hu og hast via mobilen, forteller kvinnen.

Og det var lurt!

- Herremann, for et høydepunkt

Når kvinnen får beskjed om at hun er blitt millionær og at noen av drømmene nå kan gå i oppfyllelse, sier hun at hun blir helt skjelven.

- Dette er helt utrolig. Det blir i hvert fall en tur til sydligere strøk med sønnen min til sommeren, også blir det nok en ny bil med firehjulstrekker, sier den sprudlende Eurojackpot-millionæren.

Nå venter det sol, varme og ny bil på mor og sønn.

Vi gratulerer kvinnen på selveste kvinnedagen!

Potten øker

Ingen spillere hadde 5+2 rette denne fredagen. Heller ingen nordmenn hadde 5+1, men det hadde fire spillere fra andre land. Dette ga en premie på cirka fem millioner kroner på hver. Likevel øker potten til cirka 513 millioner kroner neste uke. Det venter dessuten rundt 40 millioner kroner i andrepremiepotten. 

Kveldens tall: 29 - 45 - 4 - 30 - 31

Stjernetall: 7 - 1

Spill Eurojackpot

PS! Som grasrotgiver kan du velge et lag eller forening en forening som får sju prosent av din spillerinnsats, uten at det går utover din premie eller dine vinnersjanser. Bli grasrotgiver, du også!

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)