lotto

Line (34) nølte ikke - vant 100.000 på direkten

Line Kristiansen Bakken hadde lagret Norsk Tippings vinnernummer, og var lynrask da vi ringte fra direktesendingen onsdag kveld. 

100.000-KRONERSVINNER: Line Kristiansen Bakken fra Ringebu (opprinnelig fra Bærum) kunne slippe jubelen løs onsdag kveld.Foto: Privat
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:30. oktober 2019Endret:2. januar 2023

Mandag til og med fredag denne uka er det daglige direktesendinger på Norsk Tippings Facebook-side, der vi hver kveld klokken 19.00 trekker ut og ringer en vinner av 100.000 kroner. Det eneste du trenger å gjøre for å være med i konkurransen, er å ha en gyldig Lotto-kupong denne uka - samt at du har registrert deg med navn og telefonnummer på Lotto.no

Spill Lotto her!

Lucky Luke-takter

Tirsdagens vinner - Jørn Nettum - holdt på å gå glipp av 100.000 kroner, da nedtellingen var i ferd med å nå 60 sekunder. Men noen hundredeler før tida var ute, svarte han. Totningen sikret seg dermed en svært hyggelig avslutning på arbeidsdagen

Sammenlignet med ham, viste Line Kristiansen Bakken fra Ringebu de reneste Lucky Luke-taktene. For da vi ringte, svarte hun nesten umiddelbart. 

- Jeg hadde lagret nummeret, så jeg hadde en anelse om hva som var i ferd med å skje, en meget glad vinner. 

- Hvordan har du det nå?, ble hun spurt på direkten.

- Litt skjelven, svarte hun raskt. 

Spill Lotto her!

1.000 Halloween-gresskar

Hva de 100.000 kronene skal brukes til, hadde hun ikke noe umiddelbart svar på under sending. Hun fikk imidlertid tips fra kveldens gjest i studio - influenser og Youtuber Halvor Harsem - kanskje best kjent som Kong Halvor. Han har den siste tiden gått i "Lotto-opplæring", og delte sine erfaringer underveis i programmet.

 - Med 100.000 kroner kan du for eksempel kjøpe 1.000 gresskar - og bruke dem på Halloween. Så kan du lage suppe av dem etterpå, foreslo han. 

Da vi snakket med med Line etter sending, hadde hun fått summet seg litt - og kunne avsløre at Kong Halvors tips nok ikke ble tatt helt til følge. 

- Jeg vet ikke helt ennå, men jeg har hatt lyst på et nytt vaskerom en stund, så kanskje noe av premien går til det. Ellers vet jeg at samboeren min har lyst på en tur, så vi får se om det kanskje blir en reise på oss. 

Hun kunne legge til at stemningen i stua var svært god onsdag kveld. 

- Samboeren går rundt og synger på "Granca-Granca-Granca"-sangen fra reklamefilmen, sa hun lattermildt.

 (Artikkelen fortsetter under videoen).

To sjanser til - og ikke glem lørdag!

Torsdag kveld kl. 19.00 er det klart for nok en direktesending, der vi trekker en ny person som vinner 100.000 kroner. Fredag er siste direktesending. Med andre ord er det to muligheter igjen til å vinne 100.000 kroner. For å være med i trekningen, må du altså ha en gyldig Lotto-kupong og ha registrert deg på Lotto.no med navn og telefonnummer. 

Lørdag 2. november er det ekstratrekning i Lotto, hvor vi skal trekke fem Lotto-spillere som vinner én million kroner hver. Det spesielle er at vi først deler alle Lotto-spillerne inn i fem aldersgrupper, og så trekker vi én millionvinner i hver av dem.

Les mer om ekstratrekningen lørdag 2. november her

  • Vinnersannsynlighet for Facebook-trekningene: 1: antall registrerte deltakere per dag.

  • Vinnersannsynlighet for ekstratrekningen på lørdag er 1:antall innleverte rekker i hver aldersgruppe.

  • Vinnersannsynligheten for sju rette i Lotto er 1:5,4 millioner pr. rekke.

STUDIO-STEMNING: Pernille Storholm Skaret (t.v.), Halvor "Kong Halvor" Harsem og Pie Skagsoset Norseng feiret en ny vinner av 100.000 kroner onsdag kveld. (Foto: Ola Thorset)

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler