eurojackpotvinnerhistorie

Liv ble Eurojackpot-millionær

- Jeg har lyst til å gå ut i hagen og skrike til hele verden at jeg har blitt Eurojackpot-millionær, sier kveldens vinner Liv Cecilie Brynildsen lattermildt.

TOMMEL OPP: Liv Cecilie Brynildsen ble kveldens vinner av den nasjonale premien i Eurojackpot.Privat
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:31. mai 2019Endret:2. januar 2023

Det var nemlig hun som stakk av med millionpremien og reisegavekortet på 100.000 kroner fredag 31. mai. Brynildsen hadde lagret vinnernummeret vårt, 625 60 000, noe som var tydelig når hun svarte i andre enden.

- Dette er ikke mulig, sier Brynildsen oppspilt, før vi har rukket å fortelle henne den gode nyheten.

Ferietur og full feiring

Når vi fortalte Liv Cecilie Brynildsen at hun var den heldige vinneren av kveldens nasjonale premie i Eurojackpot, ble det ellevill jubel i heimen til Brynildsen.

- Gud bedre, så moro. Jeg har drømt om denne telefonen, sier Brynildsen mens latteren og gråten spiller om hverandre.

Hun forteller videre at hun skal dele premien med familien, og noe hun virkelig ser frem til er en ferietur med mannen sin. 

- Nå gleder jeg meg til å fortelle mannen min at vi skal på cruise. Det blir helt fantastisk, sier den storfornøyde vinneren fra Gjerdrum.

Brynildsen kjøpte Eurojackpot-kupongen via Norsk Tippings app kun et par timer før spillstopp, og hun kan ikke få sagt mange nok ganger hvor utrolig flaks man kan ha.

- Jeg er i supersjokk. Denne telefonsamtalen kommer jeg aldri til å glemme. Nå blir det feiring og trolig lite søvn, sier en glad Brynildsen avslutningsvis.

Vi gratulerer Liv Cecilie Brynildsen, og ønsker paret en god tur!

Potten øker til ca. 411 millioner kroner

Ingen spillere gjettet seg frem til kveldens fem hovedtall og de to stjernetallene som måtte til for å vinne rundt 302 millioner kroner. 

Fredag 31. mai ble følgende tall trukket ut:

Hovedtall: 10 - 12 - 35 - 36 - 43

Stjernetall: 2 - 5

Dersom du har så flaks at du er alene om å få 5+2 rette neste fredag, sitter du igjen med ca. 411 millioner kroner. Hver fredag trekker vi også ut en nasjonal vinner som stikker av med 1 million kroner, samt et reisegavekort på 100.000 kroner.

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:1 mill. per rekke.)

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler