lottovinnerhistorie

Tre nye millionærer i Lotto

Lørdag 8. januar var det tre Lotto-spillere som hadde sju rette. Hver av de heldige stakk av med over 5 millioner kroner hver.

TRE VINNERE: Det var tre heldige Lotto-spillere som stakk av med over 5 millioner kroner hver denne lørdagen.Sverre Houmb/Norsk Tipping Sverre Houmb
Forfatterbilde Norsk TippingJon ChristianDybendalPublisert:8. januar 2022Endret:3. januar 2023

Tre av de som hadde levert Lotto til lørdagens trekning klarte å prikke alle de rette tallene - og stakk dermed av med over 5 millioner kroner hver.

Vinnerne kommer fra følgende steder:

  • Mann fra Sarpsborg, kupongen ble kjøpt på Narvesen Borg Storsenter.

  • Mann fra Bjørnafjorden, kupongen ble kjøpt på mobil.

  • Mann fra Kongsberg, kupongen ble kjøpt på nett.

 Mann fra Sarpsborg
- Nå ble jeg helt satt ut, sier den noe sjokkerte sarpingen, da vi forteller at han kan vente seg over 5 millioner kroner inn på konto de nærmeste dagene.
Også i bakgrunnen kunne det høres latter og god stemning.  - Nå blir jeg helt varm, og kona er veldig fornøyd bak her. Dette var virkelig et gledelig sjokk, sier mannen, som også kan fortelle at han har levert samme tallrekke i mange år. - Jeg har to faste rekker som jeg har levert fra langt tilbake, og endelig gikk den ene inn.  - Det kommer til å dryppe litt på familien, også skal jeg bli ferdig med huslånet. Utover det vet jeg ikke helt, sier han. Mann fra Bjørnafjorden
- Nå fikk jeg veldig høy puls her, utbryter mannen når vi forteller at det er Norsk Tipping som ringer.  Det ble god stemning i andre enden, og både latter og tårer satt løst.  - Jeg er helt skjelven, nå gleder jeg meg utrolig mye til å ringe kona. Det er ikke så lenge siden vi snakket om at hvis vi skulle vinne i Lotto skulle vi kjøpe ny bil. Ellers så kommer det nok til å dryppe en del på resten av familien også, sier den glade vinneren. 
Mannen hadde levert 5-ukers Lotto-kupong via mobil.  - Jeg bruker å levere 5-ukers, men ikke med faste tall. Jeg hadde en fast rekke tidligere, men ikke nå lenger. Det er jeg glad for nå, humrer mannen.  Mann fra Kongsberg Kongsbergenseren hadde hatt telefonen på lydløs lørdag kveld, og hadde derfor ikke sett at vi hadde forsøkt å kontakte han før sent på kvelden. Søndag formiddag plukket han opp, og var klar over gevinsten.  - Jeg dro kjensel på nummeret da jeg så noen hadde ringt i går, så jeg sjekket resultatet på nettet. Det var helt sprøtt, jeg vet nesten ikke hva jeg skal si akkurat nå, svarer mannen når vi spør hva som gikk gjennom hodet hans når han så premiesummen. - Hva skal pengene gå til? - Det blir nok nedbetaling av litt lån i førsteomgang, også får vi se, sier mannen som også kan fortelle at han har levert fast Lotto-rekke i noen år. Vi gratulerer alle vinneren.

Les også: Å ta pauser kan forhindre spilleproblemerNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.  Nye muligheter neste lørdag

Neste Lotto-trekning er lørdag 15. januar. Da vil det ligge ca. 14 millioner kroner i 1. premiepotten.

Lykke til!

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler