lottovinnerhistorie

Fersk Lotto-millionær i 20-åra: - Wow, hva skal jeg si?

Et andelslag og tre Lotto-spillere stikker av med over 3,8 millioner kroner hver denne lørdagen. 

VINNERTALLENE: Her er lørdagens Lotto-tall. Nettopp disse tallene sørget for at tre Lotto-spillere og et andelslag får fylt opp kontoen før jul.Pernille Storholm Skaret
Forfatterbilde Norsk TippingPernilleStorholm SkaretPublisert:14. desember 2019Endret:2. januar 2023

Tenk å bli Lotto-millionær like før jul! Den drømmen har tre Lotto-spillere fått oppfylt lørdag 14. desember. Hver av dem kan ønske 3 832 155 kroner velkommen inn på konto. 

I tillegg deler et andelslag på fire Lotto-spillere en fjerdedel av førstepremien. De mottar dermed 965 573 kroner hver.

  • Visste du at andelslag gir deg muligheten til å øke vinnersjansen din ved at du spiller sammen med andre. Dersom dere vinner, deler dere premien. Les mer om andelslagvinnere her

Her bor lørdagens Lotto-millionærer

De tre heldige som stikker av med over 3,8 millioner kroner hver er:

Mann i 20-åra fra Fræna

- Wow, hva skal jeg si? Det var ikke galt, det!

Den unge mannen forteller at han spiller Lotto hver uke, og at tallene han har spilt på er helt tilfeldige. Han er sammen med flere andre når han får Telefonen fra Hamar, og med Norsk Tipping på høyttaleren blir det både jubel og tårer for flere.

- Dette ble en veldig fin kveld, sier mannen som sier han skal bruke pengene fornuftig. 

Mannen hadde levert vinnerkupongen via Norsk Tippings app. 

Mann i 30-åra fra Oslo

- Det er litt vanskelig å tro på at det du sier er sant. Hvordan kan jeg dobbeltsjekke dette, spør mannen som nettopp har fått beskjed om at han er blitt Lotto-millionær. 

Etter hvert begynner mannen å tro på at det utrolige faktisk stemmer, men han sier at han skal dobbeltsjekke på nettet like etter samtalen. 

- Dersom det er sant blir jeg i hvert fall veldig glad! Dette er litt rart, jeg vet ikke helt hva jeg skal si, fortsetter han. 

Oslo-mannen forteller at han har spilt Lotto i noen år, og at han alltid spiller på tallene som ble tilfeldig generert da han spilte Lotto for første gang. 

- Hva skal du bruke pengene på?

- Dette kom som lyn fra klar himmel, så det må jeg tenke litt på. Nå skal jeg først inn på nettet og dobbeltsjekke at det faktisk er sant, sier den blide mannen.  

Mannen hadde levert vinnerkupongen på norsk-tipping.no

Mann i 50-åra fra Luster

Også denne karen blir skeptisk når vi ringer og sier at han har vunnet over 3,8 millioner kroner. 

- Jeg har mange kompiser som kan stå bak en slik spøk - det har nemlig skjedd før, sier jostedølen. 

For å unngå å bli lurt, logger han inn i appen og sjekker at det faktisk er sant. Der står det svart på hvitt. 

- I alle dager! Det var strålende. Nå blir det fest i kveld, utbryter han og fortsetter:

- Det blir også en fin reise for pengene. Man må ha det litt moro når man vinner i Lotto. 

Mannen hadde levert vinnerkupongen via Norsk Tippings app.  

Vinnerne i andelslaget er fire spillere fra Aust-Agder som har levert sitt andelsspill hos Narvesen Oddensenteret i Grimstad.  

Vi trekker 40 ekstra Lotto-millionærer

Lørdag 21. desember er det klart for årets siste Supertrekning i Lotto. Det betyr at vi trekker ut ekstra mange Lotto-millionærer. Faktisk rundt 40 stykker!

Alt du må gjøre for å være med i supertrekningen, er å sørge for at du har spilt Lotto minst én gang siden forrige Supertrekning, som var 14. september. Jo flere Lotto-rekker du leverer, desto større er vinnersjansene dine. 

Spill Lotto, så er du med i trekningen!

Med  mange ferske Lotto-millionærer på samme kveld, må vinnerteamet som skal ringe alle de heldige være superskjerpet og klare for å skape mange magiske vinnerøyeblikk like før jula setter inn. De må rett og slett opp i ringinga! Se hvordan det ligger an med formen deres i videoen under. 

Artikkelen fortsetter under videoen. 

  • Visste du at du ikke trenger å ha et eneste rett tall for å bli en av Lotto-millionærene som trekkes ut i Supertrekningen? Vinnerne trekkes nemlig tilfeldig ut blant alle leverte Lotto-rekker.

I tillegg skal selvfølgelig førstepremiepotten på rundt 15 millioner kroner fordeles på alle spillerne som får sju rette i Lotto. 

Lykke til!

Spill Lotto før lørdag klokka 18.00!

(Sannsynligheten for å få sju rette i Lotto er ca. 1:5,4 mill. per rekke. Sannsynligheten for å vinne i Supertrekningen i Lotto er ca. 1:5,5 mill. per rekke.)

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler