lottovinnerhistorie

Hundene gikk berserk da Kjell ble Lotto-millionær

Det var ikke bare Lotto-hunden Otto som ble glad da matmor og matfar ble millionærer i Norsk Tippings reklamefilm. Også hundene til Kjell reagerte da jubelen sto i taket etter at han vant 5,1 millioner kroner i Lotto.

VINNERREKKA: Lørdagens vinnerrekke så slik ut.
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:16. januar 2021Endret:2. januar 2023

Lørdag kveld betyr Lotto-trekning og denne lørdagen var intet unntak. Tre spillere hadde sju rette og delte dermed førstepremiepotten. De heldige vinnerne sikret seg en premie på nøyaktig 5 120 005 kroner hver og kan med dette kalle seg Lotto-millionærer.

Lørdagens vinnere

Kjell Thon (47) fra Holmestrand i Vestfold og Telemark

Thon fra Holmestrand fikk seg en real overraskelse da han fikk Telefonen fra Hamar med millionær-beskjeden og skrek av glede. 

- Jaaa! Har jeg vunnet? Herregud! roper Thon i telefonen. Han var hjemme med datteren og sine to hunder som også lagde leven i stua.

- Hundene mine går berserk nå. De river i stykker avispapir og har nok ikke helt skjønt hva som skjer. Nå skal jeg kjøpe hus og bli gjeldfri, også ønsker vi oss en tur til Hawaii når det blir mulig, sier den fornøyde millionæren.

Kupongen kjøpte han via Norsk Tippings app.

Kvinne i 60-åra fra Kristiansand i Agder

Den ferske Lotto-millionæren tok ikke telefonen ved første anrop, men andre gang Norsk Tipping ringte var hun rask.

- Jeg tror jeg vet hvorfor dere ringer, sier hun lurt. Hun hadde rukket å sjekke vinnernummeret og gikk rett inn i appen hvor kupongen var levert.

- Jeg trodde jeg skulle gå i bakken. Det kunne jo ikke stemme, men nå begynner det å synke inn, sier hun og ler.

- Dette er helt sprøtt. I kveld blir det nok feiring med et godt glass vin, avslutter den ferske millionæren.

Kvinne fra Bardu i Troms og Finnmark

Søndag ettermiddag tok kvinnen selv kontakt med Norsk Tippings kundeservice. Hun hadde omsider sjekket nummeret som hadde ringt henne både lørdag kveld og søndag formiddag. Hun forsøkte å ringe tilbake, men der kom det bare en vennlig telefonsvarer. Dersom man forsøker å ringe Norsk Tippings vinnernummer, 625 60 000, vil man få en telefonsvarer som forteller at Norsk Tipping ringer tilbake til eventuelle vinnere og dersom man lurer på noe annet kan man ringe kundeservice.

- Da fikk jeg det bekreftet. Det føles veldig rart. Jeg er rett og slett målløs, sier den glade og sjokkerte vinneren, som ønsker å være anonym.

Kupongen kjøpte hun på Extra Setermoen.

Tallene

Dette er lørdagens vinnertall: 

13 - 17 - 4 - 22 - 3 - 16 - 19

Tilleggstall: 2

Premiere: Her er den nye (L)otto-filmen (artikkelen fortsetter under videoen)

Nye muligheter neste lørdag

Lørdag 23. januar er det igjen vinnermuligheter i Lotto. Er man alene om å ha sju rette, kan man glede seg over en førstepremiepott på cirka 14 millioner kroner.

Husk også at man nå kan abonnere på Lotto. Da glemmer man ikke å levere den faste eller tilfeldige rekka. 

Lykke til!

            

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker. Les mer om vinnersjanse for Lotto her.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 11 700 616

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 174

  • Antall millionpremier i 2020: 174 (inkludert 40 andelsbankvinnere)

  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 16 282 965 kr

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler