lottovinnerhistorie

Damenes Lotto-aften

Det ble to heldige damer som delte Lotto-millionene lørdag 18. juni. De holder til i Hordaland og Nord-Trøndelag.

VINNERREKKA: Maskina trakk ut disse vinnertallene lørdag 18. juni. To heldige damer fikk full pott, og er nå nybakte Lotto-millionærer.
Forfatterbilde Norsk TippingKjerstiHaakensveenPublisert:18. juni 2016Endret:2. januar 2023

Etter Lotto-trekning lørdag 18. juni ble hoved-potten på over 14 millioner kroner fordelt på to heldige damer, henholdsvis fra Kvam i Hordaland og Frosta i Nord-Trøndelag.

De to damene kan nå forvente seg et enormt løft på kontoen, når 7.167.275 kroner finner veien om få dager.

De trukne Lotto-tallene ble 7-9-20-22-28-30-32. Tilleggstall: 25.

 

Helt uvirkelig!

Den første damen vi fikk tak etter trekningen lørdag kveld satt hjemme på Frosta, og hadde fulgt med på trekningen. Hun hadde dermed allerede en anelse om at hun var en av de to heldigste i kveld.

- Dette er helt uvirkelig! Er det sant, altså? Herre gud, at det går an! Jeg har alltid sagt til meg selv at neste gang, da må de bli min tur til å få telefonen fra Hamar. Og nå gjorde jeg altså det. Nei, nå tror jeg at jeg skal ta meg en akevitt!

Hva den heldige dama har tenkt å bruke premien på, var fortsatt veldig usikkert. - Nå må jeg summe meg litt etter sjokkbeskjeden. Men jeg har både barn og barnebarn, så de skal også få nyte godt av pengene, sa hun fornøyd.

Vinneren hadde levert en 5-ukers med vinnerkupongen på Coop Extra Frosta 25. mai. Hun ønsker å holde seg anonym.

 

Spill Lotto her!

 

Tuller du?

Den andre damen som nå kan kalle seg Lotto-millionær, hadde ikke fått med seg trekningen. - Tuller du? Tusen takk! Damen ble nokså målløs av beskjeden om at hun nå kan forvente seg et kjempeløft på kontoen om få dager.

Hva hun skulle bruke premien på, klarte heller ikke hun å si. - Men jeg har familie som også skal få sitt, så de skal nok få bein å gå på, lo den heldige vinneren. Hun hadde levert vinnerkupongen hos Coop Marked Strandebarm 14. juni. Hun ønsker også å holde seg anonym.

Vi gratulerer begge damene med tittelen nybakt Lotto-millionær!

 

(Vinnersjanse: 1:5,4 mill. per rekke.)

 

 

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler