Gulltrekning OG Supertrekning på lørdag

Gulltrekning OG Supertrekning på lørdag

GULLREKKA: Ingen klarte å gjette seg frem til vinnerrekka denne gang.

Foto: Steinar Bjørnsson

Gulltrekning OG Supertrekning på lørdag

Ingen spillere hadde sju rette lørdag 19. juni. Det betyr at det blir både Gulltrekning og Supertrekning neste lørdag med ca. 32 millioner kroner i førstepremiepotten. 

Vi må helt tilbake til januar for å finne sist Gulltrekning i Lotto. Lørdag 30. januar var det seks spillere som delte 1.  premiepotten på ca. 31 millioner kroner og vant over 5 millioner hver. Lørdag 26. juni vil førstepremiepotten være på ca. 32 millioner kroner.

Tallene

Dette var tallene ingen hadde gjettet riktig: 

4 - 7 - 12 - 13 - 21 - 26 - 30

Tilleggstall: 15Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Gulltrekning + Supertrekning = sant

Gulltrekning skjer når ingen spillere har sju rette Lotto-tall og førstepremien går videre til neste uke. Supertrekning er noe som skjer fire ganger i året hvor man trekker ekstra mange vinnere av 1 million kroner. Lørdag 26. juni er det altså både Gulltrekning og Supertrekning.

Les mer om Supertrekning her

Her kan du se noen av vinnerreaksjonene fra sist Supertrekning (artikkelen fortsetter under videoen)

 

I Supertrekning denne gangen er det ca. 35 millioner som skal deles ut, og for å være med i trekningen må man ha spilt Lotto en gang siden sist Supertrekning, som var 2. april. I tillegg er det også dobbel 1. premiepott i den ordinære Lotto-trekningen med ca. 32 millioner kroner. 

Lykke til.

            

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker. Les mer om vinnersjanse for Lotto her.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 11 700 616
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 174
  • Antall millionpremier i 2020: 174 (inkludert 40 andelsbankvinnere)
  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 16 282 965 kr