lottovinnerhistorie

To personer vant over 9,2 millioner kroner hver

På selveste bitte bitte lillejulaften var det to personer som hadde sju rette i Lotto. Det ble litt av en førjulskveld da de vant over 9,2 millioner kroner hver.

LOTTO: Dette er rekka som to personer klarte å gjette seg frem til.
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:20. desember 2019Endret:2. januar 2023

På den aller siste Lotto-trekningen før jul var det to som hadde sju rette. De deler dermed potten og får en solid førjulsgave på nøyaktig 9.255.845 kroner hver.

Disse hadde sju rette i Lotto

Mann fra Bærum:

En kar fra Bærum fikk Telefonen fra Hamar lørdag kveld og trodde ikke et sekund på at han hadde vunnet over 9,2 millioner kroner.

- Nei, dette tror jeg ikke noe på. Dette er vel bare tøys? Sier mannen som etter litt overbevisning, endelig tror på millionbeskjeden.

- Hva skal jeg gjøre for noe nå da? Sier mannen lattermildt, før han legger til at han skal gi bort store deler av premien. 

- Det er mange som trenger det mer enn meg, men det var virkelig en morsom telefon å få. Dette skjer vel bare en gang i livet, sier mannen avslutningsvis.

Mannen hadde levert sitt spill hos Narvesen Bekkestua

Kvinne fra Karasjok:

Den andre Lotto-millionæren finner vi lengre nord, nærmere bestemt i Karaksjok. Der bor kvinnen som lørdag kveld sikret seg over 9,2 millioner kroner.

- Nei, hva i alle dager?! er kvinnens første reaksjon.

Spilleren hadde levert vinnerekka samme kveld og Telefonen fra Hamar kom virkelig brått på.

- Dette så jeg ikke komme. Det er jo råflaks!

Siden premien kom brått på er det vanskelig å vite hva premien skal gå til, men kvinnen sier at det blir ekstra fine julegaver i år.

- Jeg er helt tummelumsk nå, så jeg må tenke litt på det. Men familien skal absolutt få en del. Dette var virkelig en fin julegave.

Kvinnen hadde spilt Lotto via mobil.

Vi gratulerer så mye til lørdagens spillere som hadde sju rette i Lotto.

41 ekstra Lotto-millionærer - hold deg ved telefonen

Men det stopper ikke der. Nettopp fordi det er den siste lørdagen før jul, er det duket for Supertrekning! I tillegg til våre to ordinære vinnere trekker vi 41 ekstra Lotto-millionærer som alle sikrer seg 1 million kroner i førjulsgave, uten et eneste tall rett. Har du spilt Lotto siden forrige Supertrekning, lørdag 14 september, er du en av de som kan få en telefon fra oss i kveld.Kanskje det er deg vi ringer? Vi ringer samtlige vinnere fra vinnernummeret 625 60 000

LES OGSÅ: 41 ekstra Lotto-millionærer - nå ringer vi

Lykke til!

Spill Lotto før lørdag klokka 18.00!

(Sannsynligheten for å få sju rette i Lotto er ca. 1:5,4 mill. per rekke. Sannsynligheten for å vinne i Supertrekningen i Lotto er ca. 1:5,5 mill. per rekke.)

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler