lottovinnerhistorie

Fire ble Lotto-millionærer - delte 14 millioner

Fire heldige spillere kan nå kalle seg Lotto-millionærer etter å ha vunnet over 3,6 millioner hver. 

LOTTO: Det var fire heldige Lotto-spillere som ble millionærer i lørdagens Lotto-trekning og kan gå sommeren ekstra lyst i møte.Trine Hisdal/Tinagent
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:21. mai 2021Endret:3. januar 2023

Fire spillere jubler etter å ha delt Lotto-potten på over 14 millioner, og vunnet en premie på over 3,6 millioner kroner hver,  lørdag 22. mai. 


Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.



  •  Mann fra Bodø

- Går det an? Er det sant det her? Det er det verste! Jeg har aldri vunnet noe - bare noen småpremier - men jeg har jo håpet. Dette var det likeste jeg har hørt, sier den blide Bodøværingen. - Dette var fantastisk! Vet du, det her er det siste jeg hadde ventet. Jeg har hatt lyst på ei hytte ved sjøen for jeg er glad i å fiske og det kan bli mulig nå. Mine to døtre får nok litt også, sier Bodøværingen som skulle feire statusen som Lotto-millionær. - Jeg har visst en liten akevitt stående i skapet så den går nok med i kveld, sier mannnen avslutningsvis. Han ønsker å være anonym. Kupongen ble kjøpt på Coop Marked Bodø.

  • Mann fra Balsfjord

- Neiåneiånei! Jeg har tippet dette Lotto-systemet siden 1996, sier han og ler.

- Dette var ikke verst! Det er den store drømmen som gikk i oppfyllelse nå. Det her det var julaften, sier han og humrer. - Dette her er nok en telefon som mange venter på og jeg må si at dette er helt topp. Det blir en liten feiring i kveld. - Jeg har drømt om forskjellige ting hele livet, men nå vet jeg ikke helt. Jeg kommer uansett ikke til miste hodet, sier den blide vinneren fra Balsfjord. Kupongen ble kjøpt på Tre-Kant Kiosken i Balsfjord.

  • Kvinne fra Bergen

-  Tusen takk! Er det helt på ekte? Så gøy! - Nå er jeg med alle søsken og familien min her. Vi skal ha stor Grand Prix-feiring så dette er helt supert, sier en blid kvinne i tyveårene fra Bergen. - Jeg har tenkt å kjøpe leilighet så dette passet utrolig bra. Så gøy, og tusen takk, sier Bergenskvinnen som ønsker å være anonym.

Kupongen ble kjøpt på mobil. 

  • Vinner fra Averøy 

- Ja, det var jo fint. Det blir tydeligvis jul i år også, sier den sindige mannen fra Averøy. Han visst ikke helt hva han skulle tro når han fikk telefonen fra Hamar, og ikke skulle han feire heller. - Nei, jeg skal ta bare det det helt med ro i pinsen og spise og drikke godt, sa Averøy-mannen avslutningsvis. Han ønsker å være anonym. Kupongen ble kjøpt på Extra Bruhagen, Averøy.

Tallene

Vinnerrekken lørdag 22.mai var, i stigende rekkefølge:

3 - 8 - 10 - 12 - 28 - 29 - 32

Tilleggstall: 4

Lørdag 29.mai er det klart for en ny Lotto-trekning. Førstepremiepotten vil da være ca 14 millioner kroner. 

Er du glad i filmene om hunden Otto og familien som vinner i Lotto? 
Bli med bak kulissene - SE VIDEO

Lykke til.

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler