lotto

Se filmene om den firbeinte millionæren Otto

Den første filmen om Otto vant Gullfisken for 2020. Her kan den og flere andre Otto-filmer ses.

Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:8. juli 2021Endret:3. januar 2023

I februar gikk en Norsk Tipping-film helt til topps i den prestisjetunge Gullfisken-kåringen for første gang siden 2002. Vinnerfilmen var den første reklamen i serien om hunden Otto; en hund hvis liv brått blir litt annerledes når familien hans vinner i Lotto.

Se den nyeste filmen om Otto

I siste film ut prøver Otto å gjøre seg så søt som bare han kan for å få matmor og-far til å kose seg hjemme med ham i stedet for å gå på jobb. En relevant problemstilling for en hund i disse dager, når resten av familien plutselig er tilbake på kontoret etter lang tid på hjemmekontor.

Sjekk ut filmen i videovinduet over.

Gullfisk-juryens begrunnelse 

Serien om Otto startet med vinnerøyeblikket og vi følger den firbeinte sjarmøren på ferden i det nybakte livet som millionær.

Det var nettopp filmen om vinnerøyeblikket som ble nominert til og vant Gullfisken, og juryen begrunnet nominasjonen på følgende måte:

- Lotto har for vane å produsere engasjerende filmer på en lest som vi nordmenn har omfavnet i mange år. Nå er de tilbake. Ikke bare med Lotto, men også med Otto. En sjarmerende film med hunden Otto i hovedrollen. Alle vil vel vinne Lotto, men lite har vi tenkt på at også hunder eller andre firbente kan nyte like godt av en eventuell storgevinst. Filmene er drevet frem av morsomme poenger, detaljer og ikke minst en herlig voice jobb.

- Et solid arbeid i et kjent univers med en ny vri og hovedrolleinnhaver gjør at juryen er enstemmig i valget av sølvfisk for oktober. Gratulerer til Norsk Tipping og POL. Gratulerer Lotto.

Innleveringsfrist Lotto: Lørdag 18.00.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider. - Vil sette i gang drømmene

I Norsk Tipping er de svært glade for mottakelsen Otto-filmene har fått.

- Lotto er hele Norges favorittspill, så i innsiktsarbeidet har vi lett etter situasjoner som mange kjenner seg igjen i. Vi vil treffe den norske folkesjela og samtidig sette i gang drømmene om hva man ville gjøre hvis man vinner i Lotto, sier markedskommunikasjonsansvarlig Tove Kristin Liberg i Norsk Tipping.

Det er reklamebyrået Pol som står bak Otto-kampanjen. 

 

Her er den første filmen i Otto-serien:

 

Film 2, visning:

 Film 3: Otto på restaurant.

Film 4: Her bor Otto:

 

Les også: (L)OTTO-millionærer er ikke som andre millionærer.

            

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker. Les mer om vinnersjanse for Lotto her.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019: 11 509 409

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2019: 190

  • Antall millionærer i 2019: 179 (inkludert andelsbankvinnere og andelslagvinnere)

  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 29 455 620 kr


Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler