lotto

Lotto: Fire alenevinnere på fire uker – hvor mange blir det på lørdag?

Fire lørdager på rad har alenevinnere i Lotto sikret seg over 14 millioner kroner. Vil det samme skje på lørdag?

TELEFONEN FRA HAMAR: Fire alenevinnere har blitt oppringt fra Norsk Tippings vinnernummer den siste måneden.Foto: Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:26. juli 2023

Denne Lotto-sommeren har virkelig vært noe for seg selv. Gjennom fire lørdager på rad har vi endt opp med alenevinnere som har kunnet glede seg over å få hele førstepremiepotten inn på konto.

I snitt får vi rundt tre nye Lotto-millionærer hver lørdag, så at denne sommeren har vært litt utenom det vanlige, kan vi trygt fastslå. Nå er vi veldig spente på om «trenden» fortsetter på lørdag. Vi lader opp med å ta et tilbakeblikk på de fire siste Lotto-vinnerne.

Lotto
Spillefrist lørdag kl. 18:00
Lever spill

Sjokkert bikkje

Sistemann ut var en mann fra Elverum i Innlandet som lørdag 22. juli kunne juble over 14,3 millioner kroner i Lotto-premie.

– I alle dager, 14,3 millioner kroner, at det går an. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å ta telefonen, for jeg trodde det var svindel, svarte elverumsingen da vi serverte vinnerbudskapet.

– Bikkja mi er sjokkert og. Etter å ha fått denne beskjeden kommer jeg garantert ikke til å få sove i natt. Jeg får prøve å puste med magen, lo mannen.

Premien skulle han bruke til å nedbetale lån og til boligformål.

Ny bil

Lørdag 15. juli var det en mann fra Drammen i Viken som sikret seg Lotto-potten på 14,3 millioner kroner. Drammenseren hadde nettopp kommet inn døra og lagt seg på sofaen da Telefonen fra Hamar ringte.

– Du kødder! Herregud, jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg er helt målløs, svarte han sjokkert og la til:

– Nå skjelver jeg skikkelig.

Han trengte litt tid på å tenke ut hva premien skal brukes til, men kunne likevel røpe en ting han skal unne seg:

– Jeg må nok vurdere å kjøpe meg en ny bil nå ja, lo han.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Så tallene sine bli trukket på tv

Anne Christine Arnesen fra Birkenes I Agder var alenevinner nummer to i rekken da hun lørdag 8. juli sikret seg en premie på 14,2 millioner kroner. Hun var allerede klar over premien da Norsk Tipping slo på tråden:

– Jeg og mannen min satt og fulgte med på tallene og så at vi hadde først tre, fire, fem, seks og sju rette! Jeg kunne ikke tro det, men det stemte jo. Nå er jeg helt kokt i hodet, men så utrolig gøy, fortalte Arnesen.

Premien skulle hun bruke fornuftig med blant annet nedbetaling av lån. Hun ville også unne seg en ekstra lang ferie.

Varm og svett

Førstekvinne ut var en dame fra Vestre Toten i Innlandet. Lørdag 1 juli startet hun alenevinner-rekka med å sikre seg en Lotto-premie 14,3 millioner kroner.

– Du tuller? Å herregud ... Nå blir jeg både varm og svett, svarte hun da Norsk Tipping avslørte vinnerbudskapet.

– Ja, dette er jo bare gode nyheter. Tusen, tusen takk, avsluttet den heldige vinneren.

Nye sjanser på lørdag

Lørdag 29. juli er det klart for månedens siste Lotto-trekning med ca. 14 millioner kroner i førstepremiepotten. Får vi månedens femte alenevinner? Vi venter i spenning.

Lykke til!

Lotto
Spillefrist lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler