Lotto i sommer: Telefonen fra Hamar har ingen ferieplaner

Lotto i sommer: Telefonen fra Hamar har ingen ferieplaner

JUBELHOPP: Kanskje er du i sydligere strøk i sommer? Ringer det fra 625 60 000, er det bare å forberede et skikkelig jubelhopp.

Foto: Adobe Stock

Lotto i sommer: Telefonen fra Hamar har ingen ferieplaner

Telefonen fra Hamar tar ikke ferie selv om du gjør det. Vi ringer Lotto-vinnere uansett hvor de måtte befinne seg. 

Tenk deg følgende situasjon: Det er lørdag kveld i sommerferien din, og du kjenner at hvilepulsen er der den skal være. Så lyser millionærnummeret 625 60 000 opp på telefonen. Da tipper vi pulsen gjør noen byks oppover... 

Lever Lotto her!

Lotto-planlegging er lurt

Telefonen fra Hamar - og det nevnte millionærnummeret - har som vanlig ingen ferieplaner. Prikker du inn sju rette en av lørdagene i sommer, så blir du oppringt. Uansett hvor du måtte befinne deg. Om du har hjemmeferie, er på hytta, går tur i fjellet, er på interrail - eller tester partylivet i Syden: Telefonen fra Hamar gir seg ikke før vinnerne er kontaktet med det glade budskap. 

Du har kanskje planlagt ferien godt? Hva med å planlegge Lotto-innleveringen også? Du kan selvfølgelig på enkelt vis levere dine rekker på nett eller mobil før trekning. Men ikke glem at du også kan levere en femukerskupong før du drar, så er du trygg på at det ikke går i glemmeboka mens du er på ferie. Eventuelt kan du bestemme antall uker selv.

Fikk minibank-sjokk

Sjansen for at flere av sommerens Lotto-vinnere befinner seg på ferietur når toppremien går inn, er absolutt til stede. Det har ikke overraskende skjedd flere ganger tidligere. Blant annet da en rogalending i 40-åra vant førstepremien sommeren 2017. Mannen var på ferie, og Telefonen fra Hamar hadde litt problemer med å få tak i ham. Mannen fikk seg en solid overraskelse da han skulle ta ut penger i minibanken; der lyste det opp drøyt 13,6 millioner Lotto-kroner.

- Wow! Er det sant? Du tuller med meg nå?, sa en kvinne i 30-årene til Norsk Tipping for snart tre år siden. Hun og samboeren var på utenlandsferie da Telefonen fra Hamar med beskjeden om at hun hadde vunnet over 4,6 millioner kroner i Lotto. 

Slik ferierer Lotto-vinnerne

Skulle du bli Lotto-millionær i sommer, ser vi ikke bort fra at det raskt blir lagt planer om en ny ferie. En undersøkelse gjort blant Norsk Tipping sine spill-millionærer, viser at 73 prosent sier at de har fått oppfylt en eller flere drømmer etter at de vant i Lotto. 38 prosent av respondentene i undersøkelsen har brukt deler av premien sin på å oppfylle reisedrømmer.

I undersøkelsen svarte Lotto-millionærene slik på hvor de valgte å dra på ferie:

  • 36 prosent reiser til sol og strand
  • 31 prosent reiser til en storby
  • 31 prosent reiser på chartertur
  • 12 prosent reiser på norgesferie
  • 8 prosent reiser på cruise

Lever Lotto her!

* Millionærundersøkelsen ble gjennomført i juni 2017. 309 millionvinnere fra perioden juni 2015 til juni 2017 har svart på undersøkelsen.

(Vinnersjansen for førstepremien i Lotto er ca. 1:5,4 mill. per rekke.)