lottovinnerhistorie

Ble Lotto-millionær på rekka han har levert fast siden 1986

Én av lørdagens åtte nye Lotto-millionærer vant på rekka han har levert siden Lottos fødsel i Norge i 1986. - Jeg ble litt stum etter hvert som tallene mine dukka opp, sier Rygge-mannen.

VINNERREKKA: Dette var vinnerrekka lørdag.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:9. januar 2021Endret:2. januar 2023

Dette ble Lotto-tallene 9. januar: 3 - 7 - 10 - 19 - 24 - 31 - 34. Tilleggstall: 1

Åtte personer hadde altså prikket inn denne rekka og vant 1 947 440 kroner.

Dette er vinnerne:

 • Mann fra Froland i Agder

- Nei, men så greit da. Nå ble jeg helt kald. Jeg slengte inn en femukers før jul og har ikke tenkt mer på det. Jeg satt og leste en bok da trekningen var på TV og fulgte ikke med. Jeg tror jeg kommer til å bruke noe av pengene på huset, sier Froland-mannen.

- Dette var virkelig koselig. Jeg hadde ikke trodd dette skulle skje meg. Nå blir det noe godt i koppen, sier han videre.

Vinnerkupongen kjøpte han på Spar Froland.

 • Mann fra Rygge i Viken

- Dette var moro. Jeg har levert samme rekka helt siden Lottos oppstart (i 1986 red. anm.). Jeg satt og fulgte med på trekningen på tv og kjente igjen tallene mine. Jeg ble litt stum etter hvert som tallene mine dukka opp. Jeg har hatt den samme rekka så lenge at jeg ikke tør å la være å levere den inn, forteller mannen, som er fra Rygge.

- Jeg ringte barna mine og sa jeg hadde vunnet. Først trodde de ikke på meg, men de gjør det nå, sier mannen, som skal tenke litt over hva han skal bruke pengene på.

Han kjøpte kupongen på YX 7-Eleven Rygge

 •  Mann fra Arendal i Agder

- Noe så fantastisk! Herlighet for en hyggelig overraskelse lørdag kveld. Jeg pleier å levere en Lotto-kupong av og til. Kanskje bruker jeg noen kroner på oppussing. Vi får se på det, sier mannen, som skulle feire med å spise middag sammen med familien.

Vinnerkupongen kjøpte han via mobilen.

 • Kvinne fra Kongsberg i Viken

- Jeg kjente igjen de tre største tallene da jeg gikk inn og sjekket på Norsk Tipping-appen. Etter hvert så jeg at jeg hadde vunnet. Det føles veldig greit og rart. Litt flaks skal man ha, sier kvinnen fra Kongsberg.

Vinnerkupongen kjøpte hun via mobilen..

 • Kvinne fra Viken

- Noe så hyggelig! Det var en gledelig nyhet. Jeg visste jeg hadde en kupong inne, men fulgte ikke med på trekningen. Jeg drev og ordnet litt hjemme, ryddet bort julen. Å vinne i Lotto er så overraskende at du aner ikke, sier kvinnen.

Vinnerkupongen ble kjøpt hos Nevlunghavn Bakeri og konditori.

 • Mann fra Nes i Viken

- Du tuller nå, eller? Jeg ble veldig satt ut nå og har så høy puls. Jeg satt og så på trekningen, men sjekket ikke kupongen min. Men dette var en veldig koselig telefon å få. Der får'n si. Tror det blir en liten feiring i kveld, sier mannen.

Vinnerkupongen kjøpte han via mobilen..

 • Kvinne fra Stavanger i Rogaland

- Helt fantastisk! Tror jeg har sjekket kupongen ti ganger. Sønnen min fulgte med på trekningen og ropte at jeg hadde vunnet, men jeg trodde han tullet. Jeg tror ikke det har gått opp for meg ennå, sier Stavanger-kvinnen.

- Jeg har alltid lurt på hvordan det føles å få telefon fra Norsk Tipping. Nå vet jeg det. Og det er helt tipp topp. Nå må vi jo feire litt med litt mat og noen godsaker. For en superduper dag, fortsetter kvinnen.

Vinnerkupongen kjøpte hun via mobilen.

 • Mann fra Bjørnafjorden i Vestland

- Dette går bare ikke an! Jeg så dere hadde ringt meg. Jeg var opptatt med noe annet, så rakk ikke å ta telefonen. Jeg gikk inn og sjekket kupongen, og trodde ikke det var sant at jeg hadde vunnet. Jeg tror det knapt nå. Jeg skjelver i hele kroppen min nå. Nå skal jeg feire litt, og jeg skal bruke pengene veldig fornuftig, sier en glad vinner.

Vinnerkupongen kjøpte han via mobilen.

Nye muligheter neste helg

Lørdag 16. januar er det igjen vinnermuligheter i Lotto. Er man alene om å ha syv rette, kan en glede seg over en førstepremiepott på cirka 14 millioner kroner.

Husk også at man nå kan abonnere på Lotto. Da glemmer man ikke å levere den faste eller tilfeldige rekka. 

Lykke til!

            

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker. Les mer om vinnersjanse for Lotto her.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 11 700 616

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 174

 • Antall millionpremier i 2020: 174 (inkludert 40 andelsbankvinnere)

 • Høyeste premieutbetaling i 2020: 16 282 965 kr

    

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

 • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler