lottovinnerhistorie

Vant 4,7 mill.: - Nå blir det nok ny bobil på meg og mannen

Lørdag fikk vi tre nye Lotto-millionærer som vant 4 776 950 kroner hver. - Jeg fikk hetta, sier den ene vinneren som er på bobilferie. 

MILLIONÆTRIO: Lørdag fikk vi tre ferske Lotto-millionærer.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:20. august 2022Endret:3. januar 2023

De to siste lørdagene har det vært alenevinnere i Lotto. Det skjedde ikke lørdag, da fikk vi nemlig tre ferske Lotto-millionærer som altså vant 4 776 950 kroner hver.

Vinnertallene

Dette er tallene som ble trukket lørdag 20. august:

33 - 2 - 34 - 32 - 22 - 15 - 26

Tilleggstall: 10

Vinnerne:

 • Mann fra Trøndelag

- Dette var veldig uventet, sier mannen, som ønsker å være anonym.Han fikk servert millionbeskjeden mens han lagde pizza til lørdagskvelden.- Tusen takk, dette var veldig hyggelig. Jeg vet ikke mer hva jeg skal si, sier mannen.

Han leverte kupongen på mobilen.

 • Kvinne fra Viken

Vi fikk ikke tak i kvinnen på første forsøk, men på det andre fikk vi svar. Kvinnen var nemlig på teater. Hun så hun hadde anrop og sjekket hvem som hadde ringt.- Er det mulig? Jeg har akkurat sjekken Norsk Tipping-appen, og jeg så jeg hadde vunnet. Jeg tror nesten det er en drøm. Jeg så det var et Hamar-nummer som hadde ringt. Først tenkte jeg at det var en spørreundersøkelse. Jeg sjekket nummeret på opplysningen, og da så jeg det var Norsk Tipping som hadde ringt, forteller en svært glad kvinne fra Viken.Lotto-kupongen hun vant på har hun overtatt etter moren sin. - Dette er helt fantastisk, sier kvinnen.Hun sier hun skal bruke noe av gevinsten på å nedbetale gjeld, det drypper noe på barna - i tillegg har hun lyst til å kose seg litt med noen av kronene. Hun leverte kupongen på mobilen. 

 • Kvinne fra Andebu Vestfold og Telemark

- Jeg rakk ikke å ta telefonen. Men jeg så jo at det var fra Norsk Tipping, og jeg har funnet ut at jeg har vunnet. Dette er veldig moro. Jeg bare slengte inn en kupong nå i ettermiddag, og jammen gikk den ikke inn. Jeg fikk litt hetta med en gang, men det går bra nå. Det synker vel inn snart, sier kvinnen, som er fra Andebu.Hun er på en liten bobilferie i helgen. Og kanskje blir det en ny bobil på henne og mannen.- Ja, du det kan fort skje. Vi er veldig glad i å reise på tur med bobilen, så det kan fort hende vi kjøper ny. Vi liker bobillivet, sier kvinnen. Hun leverte kupongen på mobilen. 

LES MER: Har du faste Lotto-tall? Slik oppretter du abonnementNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.  Flere heldige

Det var mange som vant i Lotto lørdag. For eksempel var det denne gangen 18 heldige spillere som hadde 6+1 rette og dermed vant 112 360 kroner. 460 spillere hadde 6 rette og sikret seg en premie på 4 145 kroner.

LES MER: Har du faste Lotto-tall? Slik oppretter du abonnement

Neste Lotto-trekning er lørdag 27. august, og da vil det ligge ca. 14 millioner kroner i førstepremiepotten. 

Lykke til!


            

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker. 

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2021: 12 036 126

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2021: 193

 • Antall millionpremier i 2021: 162 (inkludert andelsbankvinnere)

 • Høyeste premieutbetaling i 2021: 33 315 565 kr.

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her    


Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

 • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler