lottovinnerhistorie

Kvinne i 20-åra ble Lotto-millionær på fjerde forsøk

Slik som forrige helgs Lotto-millionær, skulle kvinnen i 20-åra rett ut og fylle full tank på bilen med god samvittighet - hun og tre andre spillere delte nemlig den gjeve Lotto-potten.

SJU RETTE: Fire spillere prikket inn sju rette lørdag kveld.Pie-Christine Skagsoset Norseng
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:25. mars 2022Endret:3. januar 2023

Det var var over 300 000 spillere som vant i Lotto lørdag 26. mars, men kun fire av dem ble Lotto-millionærer. De innkasserte nøyaktig 3 620 530 kroner hver. De heldige er:

  • Kvinne i 20-åra fra Skien i Vestfold og Telemark

  • Mann i 40-åra fra Stavanger i Rogaland

  • Mann i 60-åra fra Oslo

  • Mann i 70-åra fra Oslo

Spillefrist for Lotto er lørdag kl. 18.00

Slik reagerte de ferske Lotto-millionærene

Det var kvinnen fra Skien som ble Lotto-millionær på sitt fjerde forsøk - i livet. Vinnersjansen er lik for alle spillere per spilte rekke, men at kvinnen i 20-åra kjente litt ekstra på flaksen lørdag kveld, gjenspeilte seg i telefonsamtalen Norsk Tipping hadde med henne.

Kvinne i 20-åra fra Skien i Vestfold i Telemark

Den unge kvinnen fra Skien var rask på labben da Norsk Tipping ringte. Det var en spent stemme som svarte, og midt i tacomiddagen og TV-tittingen fikk kvinnen en beskjed hun trolig sent vil glemme:

– Gratulerer! Du har blitt Lotto-millionær!

– Tuller du? Å fy til katta, utbryter hun, mens det hviskes i bakgrunnen. Kvinnen satt nemlig med familien, og det var kjæresten som så at det lyste opp NORSK TIPPING i store bokstaver på mobilen hennes.

– Jeg tror det er fjerde gang jeg spiller Lotto... Dette hadde jeg aldri trodd, påpeker hun.

Underveis i samtalen presset gledestårene på, og gode klemmer og jubler ble det i stua i Skien. Kvinnen hadde nettopp snakket om at hun ønsket å kjøpe seg en ny bil, men kunne nå tenke på en annen type bil. Og som forrige helgs Lotto-millionær, skulle nå kvinnen fra Skien gjøre to ting:

– Jeg skal ringe mamma å fortelle den gode nyheten, også skal jeg fylle full tank på bilen i kveld.

Kupongen kjøpte hun via Norsk Tippings app.

Mann i 40-åra fra Stavanger i Rogaland

Da Norsk Tipping kom i kontakt med siddisen, hadde han akkurat rukket å sjekke resultatet i appen, og pulsen var rimelig høy da han svarte:

– Er det sant, er det første han spør om. I det han får bekrefta premien, blir det full jubel - til og med hunden var med på seiersropet.

– Dette er sprøtt! Dette hadde jeg aldri drømt om, utbryter han.

Som den unge kvinnen fra Skien, hadde også familien i Stavanger nettopp spist taco, og han gledet seg nå til å feire den nye tilværelsen som Lotto-millionær.

– Vi har nok å bruke penger på, men vi hadde ikke store planer for sommerferien... Nå blir det kanskje en tur til Frankrike, flirer mannen.

Kupongen kjøpte han via Norsk Tippings app.

Mann i 60-åra fra Oslo

Den ferske millionæren fra Oslo var benket foran TV-skjermen med kona, og takket være nettopp henne, svarte mannen da 625 60 000 lyste opp på skjermen hans.

– Oi! Nå ble jeg skjelven, er mannen første reaksjon på millionbudskapet.

– Jeg pleier ikke å svare på ukjente nummer, men kona mente det kunne være et Hamar-nummer eller Norsk Tipping, da, forklarer han lattermildt.

– Nå skal vi ta oss en liten feiring, avslutter den glade mannen.

Kupongen kjøpte han på Joker Høybråten.

Mann i 70-åra fra Oslo

Mannen hadde ikke fått med seg resultatet av TV-trekninga selv om den hadde gått i bakgrunnen, så overraskelsen var stor da Telefonen fra Hamar kom.

- Oi! Er det sant? Nei, nå ble jeg veldig glad, sier vinneren overrasket.

- Jeg drømte faktisk om å vinne litt over 3 millioner her en natt, så dette var en merkelig telefon å få, utbryter den nybakte Lotto-millionæren.

Mannen som ønsker å være anonym, hadde levert sin vinnerkupong på nett.

Lørdagens vinnertall

Dette er tallene som ble trukket ut lørdag 26. mars:

1 - 2 - 5 - 9 -17 - 30 - 33 

Tilleggstall: 6Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.PSST! Snart er det Supertrekning i Lotto. Påskeaften trekker vi nemlig rundt 50 ekstra Lotto-millionærer som vinner 1 million kroner - og det er i tillegg til den ordinære Lotto-trekninga.

Nye sjanser neste lørdag

Lørdag 2. april er det nye sjanser for å bli Lotto-millionær. Dersom man er alene om å få sju rette, kan man vinne ca. 14 millioner kroner.

 Lykke til!

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler