lottovinnerhistorie

Én av lørdagens 12 Lotto-vinnere tar ikke telefonen

Lørdag fikk vi hele 12 nye Lotto-millionærer, som vant 1 190 510 kroner hver. Vi har snakket med 11 av dem. Den siste, en kvinne fra Bergen, har vi ikke fått kontakt med.

MANGE: 12 personer hadde 7 rette i Lotto den siste dagen i juli.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:31. juli 2021Endret:3. januar 2023

Vi fikk tak i 10 av 12 vinnere etter trekningen. En mann fra Kongsberg og en kvinne fra Bergen tok ikke telefonen. Mandag lyktes vi i å komme i kontakt med mannen fra Kongsberg. Lenger ned i artikkelen kan du lese reaksjonen hans. 

Vi jobber fortsatt med å få tak i kvinnen fra Bergen.

Saken oppdateres!

Lotto-rekka 31. juli, i stigende rekkefølge:

2 - 9 - 14 - 17 - 26 - 28 - 33

Tilleggstall: 19

Les også: Hvor mye er du villig til å tape?.  

Dette er vinnerne:

Kvinne fra Oslo:

- Du verden! Jeg hadde akkurat sjekket kupongen da du ringte nå. Jeg trodde først jeg hadde seks rette, men så at jeg hadde 33 også på den rekka. Det er helt fantastisk. Jeg fikk hjerteklapp. Nå blir det penger på barn og barnebarn, det er helt sikkert, sier kvinnen.

Hun kjøpte kupongen på Mix Lambertseter senter.

Mann fra Eidskog i Innlandet:

- Dæven, dette var da artig. Akkurat nå står jeg midt i skogen på en jobb. Dette er telefonen alle venter på, og nå kom den til meg. Så utrolig moro, men det har ikke gått opp for meg ennå. Jeg satt og spøkte med kona  før i dag at hun skulle få en konebil hvis jeg vant i Lotto, så det skal hun få nå, sier mannen.

Han kjøpte kupongen på mobilen.

Mann fra Levanger i Trøndelag:

- Vi har har besøk, så jeg fikk ikke med meg trekningen på TV. Jeg gikk ut da du ringte, og nå tror jeg de lurer på hva som har skjedd. Dette må jeg si var litt av en overraskelse, sier mannen.

Han kjøpte kupongen på Rema 1000 Moan.

Mann fra Ås i Viken:

- Men i alle dager sier jeg. Du store min! Dette var veldig hyggelig. Jeg pleier å vinne mellom 50 og 125 kroner. Nå ble det ganske mye mer. Dette blir en fin lørdagskveld, sier mannen.

Han kjøpte kupongen via internett.

Kvinne fra Halden i Viken:

- Kødder du, eller? Det er nesten så jeg ikke tror det, sier kvinnen. Mens vi har henne på telefonen går hun inn på Norsk Tippings app og sjekker om det stemmer.

- Dette er bare helt utrolig. Det er bare å slå hæla i taket nå. Dette er helt fantastisk, sier en meget fornøyd haldenser.

Hun kjøpte kupongen på mobilen.

Mann fra Hole i Viken:

- Ikke verst! Denne telefonen har jeg venta lenge på. Jeg ser aldri på trekningen på TV. Jeg leverer en 10-ukers, så bare venter jeg på beskjed fra dere om jeg har vunnet. Dette passet veldig bra nå må jeg si. Det blir ingen feiring, for jeg er barnevakt i kveld, humrer han. 

Han kjøpte kupongen på Circle K Vik.

Mann fra Nes i Viken:

- Jeg har levert samme rekken i 25 år - dette var veldig hyggelig, sier mannen.

Han kjøpte kupongen hos Coop Mega Årnes.

Mann fra Lillehammer i Innlandet:

- Jøje meg, noe så gøy! Det passer veldig bra, for kona og jeg har bryllupsdag i dag og sitter og koser oss med champagne. Dette var veldig hyggelig, sier Lillehammer-mannen.

Han kjøpte kupongen via internett.

Kvinne fra Kristiansund i Møre og Romsdal:

- Så hyggelig. Pulsen er høy, men jeg er rolig, sier kvinnen.

Hun kjøpte kupongen på Narvesen Storkaia

Mann fra Kongsvinger i Innlandet:

- Jeg skjønte hva som har skjedd, for jeg sjekket på nettet, sier mannen.

- Dette var veldig hyggelig. Det blir en liten feiring nå, sier en glad mann fra Kongsvinger.

Han kjøpte kupongen hos Joker Austmarka.


Mann fra Kongsberg i Viken:

Vi fikk tak i mannen mandag formiddag.- Ved 23-tiden lørdag så jeg at jeg hadde ubesvarte anrop fra dere. Jeg gikk inn og sjekket kupongen min og så hva som hadde skjedd. Det tok litt tid før det sank inn, sier Kongsberg-mannen.Han kjøpte kupongen via mobilen. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider. 

             

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker. Les mer om vinnersjanse for Lotto her.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 11 700 616

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 174

  • Antall millionpremier i 2020: 174 (inkludert 40 andelsbankvinnere)

  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 16 282 965 kr

    

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler